Hogy tűnjek kevésbé hetero-nak?
Meleg srác vagyok, és szeretnék ismerkedni, de sajnos nics tapasztalatom,és így kezdeményező készségem sem ilyen téren. Olyan a stílusom, ami miatt a legtöbben nem feltételeznék ezt rólam, így a másik fél lépésére hiába várnék. Kérdésem lényege az lenne, hogy van-e olyan egyezményes jel, vagy gesztus, amivel csak a célszemélyek számára nyilvánvalóvá tehetem fogékonyságomat?
Durva válaszoktól kíméljetek, nem olvasom el őket.
Ismerkedj meg melegekkel, járj velük társaságba, menj el bulizni, egyszóval éld az életed.
Ha ebbe segítség kell, írj.
Szerintem viselkedj természetesen. Ha elkezdesz meleg módra viselkedni az nem lesz természetes. Egyébként az a típusú (lányos) viselkedés sokakat taszít.
Ha nyilvánvalóvá akarod tenni, hogy egy pasi tetszik neked a legegyszerűbb ha szemezel vele. Egyébként nem kell aggódnod mindenki így kezdi, idővel kialakul a kellő rutin. Ki tudod majd szúrni nagy valószínűséggel a melegeket.
Bár az utóbbi időben ez már nem könnyű, rengeteg hetero fiatal is nőiesen viselkedik, öltözködik.
Külső jelként talán a jobb mutatóujjra/hüvelykujjra húzott ezüst gyűrű amivel egyértelművé teheted. (Mostanában ez a módszer sem biztos, a heterokon is egyre többször látni.)
A legegyszerűbb ha nem utcán, társaságban ismerkedsz hanem valamilyen társkereső oldalon. (chat, gayromeo, gaypoint stb stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!