Miért van ez, hogy a beszélgetés csak úgy megszakad?
Figyelt kérdés
beszélgettem a napokban itt egy lánnyal elég közel lakunk egymáshoz mint kiderült és mondta h tetszik neki egy srác bla bla segítséget kért. Tanácsot adtam aztán elkezdtünk egymás felől érdeklődni majd felvetettem az ötletet h fb-on is dumálhatnánk semmi hátsószándék nem volt bennem csak beszélgetni akartam.
Mondta h persze bejelöl küldjem el a fb elérhetőségem.
2 napja volt azóta semmi nem történt írtam nekih megírhatta volna h nem jelölbe meg nem akar beszélni.
Szar érzés mikor így marad félbe valami és nem tudom h miért...
2014. máj. 23. 10:34
12/12 Dávid,aki nem Dávid válasza:
#5:Ha 10-15 perc volt egy üzenet közt,az itt nem mérvadó.Nálam előfordul,hogy 2 hónap múlva reagálok egy üzenetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!