Hol tudnék leszbikus lányokkal találkozni (előben)?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék rátalálni a nagy Ő-re, de nem szeretnék online ismerkedni. Inkább komolyabb típus vagyok, de mégis arra gondoltam, elmennék egy meleg bárba (pl Habroló) egyedül. Szerintetek jó ötlet?2014. máj. 23. 02:16
2/4 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel csak kislányokat fogsz találni, akikben dúl a menőzési vágy...21. század :D
3/4 anonim válasza:
Rengeteg meleg bár van,olyan is ahová csak nöket (leszbikusokat) engednek be,keress rá google-n.
4/4 anonim válasza:
Ösztrosokk partik Budapesten...heti havi egyszer...
meleg bárok leginkább a férfiaknak van de megfordul bennük nők is... Amúgy Győrben is ha jól tudom van ilyen(vagyis régen volt) Szegeden is...Szóval írd be google-be, hogy meleg bárok...biztos kiadd egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!