Miből tudja egy nő, hogy nem vagyok egy szintű vele az első megismerésnél?
Figyelt kérdés
Odamentem egy nőhöz ismerkedési szándékkal és azt mondta bocsi de nem vagyunk egy szinten. Ezt nem értem, ezt honnan tudja első látásra, pl.: lehet hogy okosabb vagyok nála stb. ezt nem láthatja2014. máj. 22. 12:54
11/16 anonim válasza:
1. nem tetszettél neki
2. a non-verbális kommunikációdból azt szűrte le hogy nem vagy olyan kemény csávó amilyen neki kell :D bár ez durva ha vki ennyiből leszűri... sztem az előbbi az igazság, az utóbbi (2.) csak hosszabb ismertség után derül ki
12/16 A kérdező kommentje:
pl: az nem lehet hogy ő nincs az én szintemen mert én okosabb vagyok?
2014. máj. 22. 13:38
13/16 anonim válasza:
megjelenés, testbeszéd, millió tényező lehet. De fő a dominancia. ha te nem vagy domináns, irányító, azt két mondatból le lehet szűrni :)
14/16 anonim válasza:
#7, mekkora válasz! Tetszik. :D
15/16 anonim válasza:
Szerintem is arról van szó hogy nem tetszettél neki, és így adta tudtodra. Lehet hogy fennhéjázó volt, de mivel te akartál tőle valamit jogában áll nemet mondani. Az más kérdés hogy ezt minden nő egyéni vérmérséklete és intelligenciája alapján teszi. Se la vi. A férfi dolga az udvarlás és a kezdeményezés, benne van a pakliban hogy kosarat kapsz. Szar érzés, de nem te leszel az első és az utolsó férfi aki így jár. Arról nem beszélve hogy ez az udvarlási kultúra része, a visszautasítást is tudnod kell intelligens módon kezelni, még akkor is ha veled voltak bunkók. Ez csak egy nő volt van sok millió másik. Próbálkozni, kell ilyen az élet. Tedd zsebre kudarcot, az is az élettel jár és állj tovább, próbálkozz máshol, ennyi.
16/16 anonim válasza:
De, olyan is van. Miután azonban esélyt nem adott arra, hogy ismerkedjetek, így nyilván külső alapján ítélt.
Szinte biztos vagyok benne, hogy emberileg te messze felette állsz annak a nőnek.
Egyébként vannak szintek, akár akarja az ember, akár nem, viszont ez erősen szubjektív dolog, mindenki a saját magának állítja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!