Miből tudja egy nő, hogy nem vagyok egy szintű vele az első megismerésnél?
Ezt a külsőd miatt mondta.
Nem tetszettél neki, és paraszt módon közölte. Úgy gondolja, hogy ő feletted és, neki a jobb kategóriában lévő pasik kellenek, akik vele "egy szinten" vannak.
Legyen ez akár az arcod miatt, tested, akár az öltözködésed miatt.
Nekem se jön be mindenki, és ha valaki próbálkozik, és nem tetszik, akkor értelmes ember módján kezelem a helyzetet, de az ilyen magukat annyival többnek gondoló emberek... Legyen férfi, vagy nő. Bár ezt sajnos a nőknél látom inkább. Borsódzik a hátam ettől..
23N
Igen, a 81%-os válaszolónak van igaza. A csaj egy tapló paraszt volt.
Vicces dolog ez a szintekben gondolkodás egyébként. Ha 100 random ember egymást kategorizálná 1-10-ig, elég durva egyéni különbségek lennének egymás megítélésében. Van, akiknek valaki 10/10-es, más azt mondaná rá, hogy 10/5-ös. Magunkat sem tudjuk objektíven megítélni. Egyesek felsőbb szintre helyezik magukat, mint ahogyan mások látják őket, mások leértékelik magukat, és ott van az a pár ember, aki tisztában van a külső erényeivel és hibáival is.
Ne keseredj el. Az, hogy így utasított el, nem jelenti azt, hogy aki számodra az ő szintjével megegyező, ne gondolhatná úgy, hogy ti bizony egy szinten vagytok :) Ne add fel a keresést, vannak még normális lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!