Ha egy társkeresőn egy átlag alatti külsejű (elég kövérkés) lánynak ír egy jobban kinéző hapsi, és a lány nem válaszol, mi annak az oka?
Figyelt kérdés
A leányzó enyhén szólva nem az a kifejezett szépség, mégsem válaszol, viszont a fotóra kíváncsi volt, ami a krapek adatlapján volt.2014. máj. 22. 10:54
11/14 A kérdező kommentje:
utolsó: százalékod alapján szerintem jobb, ha befogod a szád.
2014. máj. 30. 03:54
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem mert visszaírni. Nem csak a férfiak izgulnak. Nem hinném, hogy elhitte, hogy tényleg írt neki. Arra is gondolhatott, csak szivatni akarták. De nehéz lenne következtetéseket levonni, hiszen nem ismerjük a leányzót. Tudni kéne a személyiségéről valamit, hogy erre csak úgy választ lehessen írni. De jó ötlet lenne tőle megkérdezni, persze normális hangvételben.
13/14 anonim válasza:
hát, én nem mondom magamat jobban kinéző pasinak, de a vicc kedvéért néha énis ráirok egy TÉNYLEG bombanőre (diszkó k...a, előbb lesz belőle vakolat a falba, mint feleség stb), és ilyen kövérkékre. Ők se szoktak reagálni, rámnéz azt cshő...
14/14 anonim válasza:
Ennek sokkal több oka lehet mint ami itt elhangzott. Én anno tizenévesen már (28 vagyok) kiismertem a társkeresők minden nyavajáját. Nem elég hogy mindennap annyi levelet kaptam hogy főállású válaszoló lehettem volna, de a legtöbben baromi ostobák voltak. És így látatlanul baromi sok munka kideríteni valakiről, hogy normális (azaz akit én tartok annak, mert kinek mi..) és még valójában is tetszik és nem máshogy néz ki a képhez képest. Egy idő után már csak unaloműzésből jártam fel, majd soha. Mondanom sem kell nem onnan lett végül párom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!