Mi a "nyavalyát" jelent az, ha egy pasi, ha észrevesz, akkor smemi pénzért rád nem nézne? (Persze először kifolyik a szeme. Egy tükröződő felület buktatta le).
Egy esküvőre voltunk hivatalosak a családommal. Egy asztalhoz ültettek le egy másik családdal. Két fiú, akik tőlem 4 és 6 évvel idősebbek és egy apuka anyuka. Én az öcsém és anyukám, apukám. Na most, én észrevettem, hogy az idősebb fiú aki 6 évvel idősebb volt tőlem, nagyon sokat nézett, próbált szemezni is velem. Viszont aki 4 évvel volt idősebb tőlem és iszonyatosan odáig voltam érte, milyen jóképű, izmos stb. Ő viszont, mintha rám sem hederített volna. Gondoltam is magamban, hát ez az én szerencsém. Utána egy véletlen kapcsán úgy alakult, hogy "megmentsen egy részeges rokonom feltérte tánctól" vele kötöttem ki a táncparketten. És hát onnantól kezdve, esküvő után találkozgattunk, jóba lettünk, összejöttünk és 3 éve együtt vagyunk. És utólag kiderült, ami a lényeg, hogy igenis nézett engem, és tetszettem neki, csak éppenséggel mindig akkor nézett, amikor én nem néztem oda.
Lehet, hogy ennek a fiúnak is tetszel, csak elég félénk ahhoz, hogy kimutassa irántad a tetszését, lehet vannak rossz tapasztalatai. Először próbálj meg vele erről elbeszélgetni, hogy előző barátnők ilyesmi. Ha pedig még fiatal teszem azt 14-18 éves akkor nem igazán akar még barátnőt szerintem. De kitudja? Vannak kivételek.
Azért hátha tudtam segíteni :)
arról lesz szó, h nagyon bejössz neki, csak félénk. én a helyedben nézném őt, úgy, h észrevegye. idővel majd eljut odáig, h a szemedbe nézzen, neadjisten elmosolyogja magát. :)
amúgy hány évesek vagytok? magyar srác?
Bocsánat nem kaptam meg az értesítéseket, hogy válaszokat írtatok.
Az miért fontos, hogy magyar-e vagy nem?
Nagyon köszönöm a válaszokat, lehet, hogy tetszem neki, de teljességgel képtelenség eligazodni rajta, vagy csak rosszul veszem a jeleit...
Egyszer beszélgettem vele és nagyon vörös volt, máskor meg semmi ilyesmi jele nincsen....
nyugaton a nők emancipáltabbak, és haladunk abba az irányba, h a csajok szedjék fel a pasikat. gondolom, akkor (Észak-)nyugati srác lesz :)
ha török, olasz, stb lenne, akkor már rég lerohant volna szemrebbenés nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!