Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg van ennyire beképzelt...

Tényleg van ennyire beképzelt pasi?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokat írogatott nekem facebookon amihez szerintem semmi közöm (havi fizetése, órabére, hogy milyen csoda volt az ő párkapcsolata, mindenki rájuk irigykedett, hogy hogyan nyomultak rá "r.bancok") és még zavarba is hozott ezekkel. Majd rám fogta, hogy én zaklatom, mert nyilván ő azt várta, hogy ájuljak el tőle, de egyre nevetségesebb lett, és kritizáltam. Most már letiltottam, nehogy "zaklassam". Ez már pszichológiai eset, hogy valaki ekkora istencsászárnak hiszi magát?

2014. máj. 21. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg vannak ennyire egoista emberek.
2014. máj. 21. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Idióta de ebböl.sokvan
2014. máj. 21. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, akad bőven nőből is. :D
2014. máj. 21. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
És elvárta volna, hogy én menjek hozzá egy 150 km-re lévő városba...az biztos nem lett volna zaklatás...
2014. máj. 21. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Rodney McKey XD
2014. máj. 21. 23:58
 6/6 anonim válasza:
tényleg vannak pszihológiai esetek, de nem lehet tudni. jó hogy letiltottad, legalább tudja hogy vegyen vissza
2014. máj. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!