Tényleg van ennyire beképzelt pasi?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokat írogatott nekem facebookon amihez szerintem semmi közöm (havi fizetése, órabére, hogy milyen csoda volt az ő párkapcsolata, mindenki rájuk irigykedett, hogy hogyan nyomultak rá "r.bancok") és még zavarba is hozott ezekkel. Majd rám fogta, hogy én zaklatom, mert nyilván ő azt várta, hogy ájuljak el tőle, de egyre nevetségesebb lett, és kritizáltam. Most már letiltottam, nehogy "zaklassam". Ez már pszichológiai eset, hogy valaki ekkora istencsászárnak hiszi magát?2014. máj. 21. 15:12
1/6 anonim válasza:
Nem, tényleg vannak ennyire egoista emberek.
3/6 anonim válasza:
Nem kell aggódni, akad bőven nőből is. :D
4/6 A kérdező kommentje:
És elvárta volna, hogy én menjek hozzá egy 150 km-re lévő városba...az biztos nem lett volna zaklatás...
2014. máj. 21. 15:22
6/6 anonim válasza:
tényleg vannak pszihológiai esetek, de nem lehet tudni. jó hogy letiltottad, legalább tudja hogy vegyen vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!