Pest megyei 16-18 éves fiúk akartok barátkozni?
Figyelt kérdés
A lányokkal nem jövök ki túl jól, ezért fiú barátokat szeretnék, akik nem azért lennének velem jóban hogy kihasználjanak meg minden. Akik igényesek, nem pancserok, jófejek, és ha már jobban ismerem őket el is lehetne velük ide-oda menni.Akár haverok is írhatnak, nem egy ember, hanem például két barát, akik szeretnének egy rendes lánybarátot :D 15/L2014. máj. 21. 22:23
11/18 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy csúnya, akkor nem olyan gáz xD
2014. máj. 21. 22:44
12/18 anonim válasza:
Én is így vagyok, mint a 10-es:D
Legszívesebben mindig ölelgetném meg puszilgatnám, bár azért sikerült eddig tartóztatni magam, meg emberek közt voltunk, ott elég vicces lett volna:D
13/18 A kérdező kommentje:
Tehát esélytelen a dolog? :D Mondjuk én is ölelgetős vagyok
2014. máj. 21. 22:57
14/18 anonim válasza:
tényleg gyorsan meg leszel bszva, ha így folytatod
15/18 anonim válasza:
Hogy érted, hogy esélytelen?:D
17/18 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyen srácokkal barátkozni, pesti vagyok :D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!