Pest megyei 16-18 éves fiúk akartok barátkozni?
Figyelt kérdés
A lányokkal nem jövök ki túl jól, ezért fiú barátokat szeretnék, akik nem azért lennének velem jóban hogy kihasználjanak meg minden. Akik igényesek, nem pancserok, jófejek, és ha már jobban ismerem őket el is lehetne velük ide-oda menni.Akár haverok is írhatnak, nem egy ember, hanem például két barát, akik szeretnének egy rendes lánybarátot :D 15/L2014. máj. 21. 22:23
2/18 anonim válasza:
Hamar partyba fognak téged vágni úgy érzem...
3/18 anonim válasza:
Na, kár, hogy szomszédos megyében lakom :(
18/F
4/18 anonim válasza:
Isten őrizzen az ilyen nőstényektől...
5/18 A kérdező kommentje:
Eddig csak negatívakat mondtatok, valami pozitív? :)
2014. máj. 21. 22:31
6/18 anonim válasza:
adhatunk majd puszit a nunidra?
7/18 A kérdező kommentje:
De ha már adtok, akkor ne egyet xD
2014. máj. 21. 22:37
8/18 anonim válasza:
Valami pozitív: Tegnap este berúgtam :D
9/18 A kérdező kommentje:
Az tényleg pozitív :D
2014. máj. 21. 22:40
10/18 anonim válasza:
Én már próbáltam barátkozni lányokkal, de a többség egyből lekoptat és megmonodm őszintén, akikkel sikerült talizni is, mert benne voltak, azokat is elkezdtem fogdosni akaratlanul is meg puszilgatni, ölelgetni, nem megy ez nekem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!