Miért van, hogy minden 15-16 éves fiút csak a szex és az ilyenek érdeklik? Másfajta fiú nincs ebbe a korba?
18 vagyok, és én is az ellentáborba tartozok. 2-3 éve sem csak a szex érdekelt és most sem. Akkor is volt éppen elég dolgom, nem csak az ivás/bulizás/szex/szórakozás. Jelenleg fizika előadásokon dolgozok néhány társammal, most éppen a Kutatók Éjszakájára készülünk, ami majd szeptemberben lesz. Emellett foglalkozok robotikával, és informatikát/programozást tanítok néhány ismerősömnek.
Amellett, hogy értelmes és hasznos dolgokkal foglalkozok, készülök az érettségire, a közeli barátaimra is van időm, eljárunk néha szórakozni, sőt, még értelmes programokat is találunk: kirándulunk, sportolunk, esetleg csak elmegyünk beszélgetni a könyvtárba, és néha egy kis sörözés is nagyon jól tud esni. Ellenben a hajnalig tartó bulizásnak, és a részegségig való ivásnak nálunk nincs helye, ha pedig valamelyikünknek segítségre van szüksége, annak feltétel nélkül segítünk. Amúgy egy körülbelül 6 fős társaságról volt most szó.
Ráadásul volt barátnőm, akivel remekül éreztem magam, szex nélkül is, de sajnos másfél év után elköltöztek, úgyhogy annak vége.
Röviden: van ellenpélda is.
Jajj ne játsszuk most is azt, hogy a lányok nem élvezik a szexet, de mi fiúk a kis gonosz lények meg csak hágni akarunk mert ez hülyeség!
Igen, valóban sok férfi csak szexre vágyik semmi másra, de sok olyan fiú van aki kapcsolatra, később családra vágyik, de a nőknél is jellemző ez a megosztottság, van aki csak a szexet keresi és vannak a családcentrikus hölgyek akik gyereket akarnak vmi szerencsétlennek szülni. Csak a lányoknál az a különbség, hogy az előbbi típus még magának sem vallja be míg egy ,,szexmániás" pasi büszke is arra amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!