Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ti első randin hova...

Srácok, ti első randin hova szoktátok vinni a lányt?

Figyelt kérdés

És visztek neki virágot vagy valamit, vagy ilyenkor még nem?

Kort is írjatok :)

2014. máj. 20. 23:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tönkre.
2014. máj. 20. 23:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az előbb írónak igaza van, sehová. Mert a lányok 90%a dáma, és nem megy el randizni csak az AtyaúrIstennel!
2014. máj. 20. 23:56
 13/20 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

#12:Velem el szoktak jönni,pedig nem érzem magam atyaúristennek.

Elviszem sétálni valahová,vagy beülök vele egy kávézóba.De az első a gyakoribb.A lényeg,hogy olyan helyre vidd,ahol meg tudod ismerni.

Virág nem kell az első randira,mert néhány lánynak kínos.Ráadásul az első randin még egyik fél sem tudja igazán,hogy akar-e a másiktól valamit(sőt néha még az utána következő 5-ön sem).

23/F

2014. máj. 21. 00:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Biztos jó pasi lehetsz, ha elmegy veled a lány randira. Ugyanis ez a szűrő.
2014. máj. 21. 00:17
 15/20 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

#14:Lóf@$zt.A füleim elállnak,az orrom(szerintem) nagy,179-180 cm magas vagyok.Csak úgy megsúgom,hogy ettől függetlenül én is rengetegszer estem pofára.Engem is visszautasítottak már,mert más tetszett a lánynak.

A szűrő az,hogy ki tudsz-e váltani valamit a lányból/nőből.

2014. máj. 21. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Én 176 centi vagyok, nagy szívás ez. Ne panaszkodj.
2014. máj. 21. 00:25
 17/20 anonim ***** válasza:

# 16:

# 7-es vagyok és én is 176 centi magassággal rendelkezem. Abszolút nem vagyok külsőre nagy eresztés, vékony vagyok, átlagos fejjel... Nem mondom, hogy dúskálok a puncikban, de nem is mondanám azt, hogy senki nem jönne el velem sehova...

A hiba a fejben van, nem a külsőn.

2014. máj. 21. 00:32
 18/20 anonim válasza:
semmi keppen se mozi ,kocsma , diszko! inkabb vidd el fagyizni vagy setalni vagy vidd el egy gyors etterembe etterembe a lenyeg hogy az elso randin tudjatok dumalni minel tobbet megtudni egymasrol! ajandek szerintem meg tulzas lenne h vigyel de ahogy erzed csak ne vidd tulzasba! F/22
2014. máj. 21. 06:34
 19/20 anonim ***** válasza:
A mezzőre kapálgatni, kompért tölteni. Hadd szokja.
2014. máj. 21. 06:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Sétálgatni valami parkos helyre, padon ülve elbeszélgetni, ezt szeretem a legjobban. Nem viszek neki semmit. Virágot még életemben nem adtam nőnek, max. egyszer anyámnak egy cserepeset. Ha véletlenül beülünk valahová, nem ajánlom fel, hogy fizetem neki a fogyasztását.

32F

2014. máj. 25. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!