Srácok, ti első randin hova szoktátok vinni a lányt?
És visztek neki virágot vagy valamit, vagy ilyenkor még nem?
Kort is írjatok :)
#12:Velem el szoktak jönni,pedig nem érzem magam atyaúristennek.
Elviszem sétálni valahová,vagy beülök vele egy kávézóba.De az első a gyakoribb.A lényeg,hogy olyan helyre vidd,ahol meg tudod ismerni.
Virág nem kell az első randira,mert néhány lánynak kínos.Ráadásul az első randin még egyik fél sem tudja igazán,hogy akar-e a másiktól valamit(sőt néha még az utána következő 5-ön sem).
23/F
#14:Lóf@$zt.A füleim elállnak,az orrom(szerintem) nagy,179-180 cm magas vagyok.Csak úgy megsúgom,hogy ettől függetlenül én is rengetegszer estem pofára.Engem is visszautasítottak már,mert más tetszett a lánynak.
A szűrő az,hogy ki tudsz-e váltani valamit a lányból/nőből.
# 16:
# 7-es vagyok és én is 176 centi magassággal rendelkezem. Abszolút nem vagyok külsőre nagy eresztés, vékony vagyok, átlagos fejjel... Nem mondom, hogy dúskálok a puncikban, de nem is mondanám azt, hogy senki nem jönne el velem sehova...
A hiba a fejben van, nem a külsőn.
Sétálgatni valami parkos helyre, padon ülve elbeszélgetni, ezt szeretem a legjobban. Nem viszek neki semmit. Virágot még életemben nem adtam nőnek, max. egyszer anyámnak egy cserepeset. Ha véletlenül beülünk valahová, nem ajánlom fel, hogy fizetem neki a fogyasztását.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!