Vannak még egyáltalán olyan csajok/lányok, akik nem félnek a munkától? Persze női munkától? Akik szivesen élnének tanyán, és nem a városba lennének más csicskásai, hanem saját gazdái?
:D Az öntudatos paraszt mindenit neki. Letörik a műkörmük vazzeg, mégse kapálhatnak.
Amúgy elszállt bio-öko-önfenntartós csajokat javaslok neked, vannak olyanok.
Hát, mi nagyon nem jönnénk ki egymással, de amúgy én ilyesmi lány vagyok.
Vidéken nőttem fel, az állatokat mindig is imádtam.
Mondjuk disznót speciel nem ganajolnék ki:) Isten tudja, miért, mert más állat alól takarítottam már, lóistállóban is például.
Tyúkkopasztás az problémás (habár gyerekként abba is besegítettem), mert vegetáriánus vagyok, gyűlölöm bántani az állatokat, nem bírnám leölni őket, sem részt venni a feldolgozásukban.
Orvostanhalgatok, a (közel)jövőben sajnos nem látok arra reményt, hogy állatokat tarthassak, meg úgy érzem, az életvitelem még hosszú ideig városhoz fog kötni, de egyszer mindenképp jó lenne venni egy nagyobb tanyát, és csomó állatot tartani:)
Hát én bizony nem undorodom az állatoktól, van is elég sok állatunk (de egyik sem levágni, hanem: ló, baromfiak közül aminek fogyasztható a tojása, stb., mert vega vagyok). Nagy részüket én takarítom, etetem, a sebeiket én kezelem, ha épp betegek, én adom nekik az előírt gyógyszert...
Ezen kívül agrár egyetemen vagyok hallgató.
De "női munkákat" (ha ez alatt tyúkkopasztást, baromfi vágást kell érteni) nem végeznék szívesen, a fejést, baromfiról gondoskodást, gyümölcsfák gondozását, stb. leszámítva. Aztán persze a nagyobb állatokkal is szívesen foglalkozom, bár az nem tipikusan női munka. Az egyetlen állat, amivel nem szeretnék foglalkozni, az a méh - mert rohadt fárasztó és sok emelgetéssel jár, meg mindenféle mérgező anyagokkal kell dolgozni. Disznót meg ugye azért nem tartanék, mert úgysem eszem meg, akkor minek...? De azért szeretem őket is.
Arra a kérdésre, hogy hol találhatnál hozzád hasonló barátnőt... Hát, bajosan tudnék felelni. Bár vannak, akiket vonz az önfenntartó életmód, közöttük keresgélhetsz - csak a nagy részük nem lesz a baromfivágásban partner, mert nagyon sokan közülük vegák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!