Más is észrevette már ezt a jelenséget?
Ha egy lány akar párt, csak elég várnia és viszonylag hamar jönnek a próbálkozók, aztán ő csak válogat kedvére kényelmesen, mint egy úrinő.
De, ha egy fiú szeretne párt magának, akkor egy rakás elutasítás és megalázás, próbatételt ki kell állnia és míg egy lánynak elég, hogy puncija van, addig egy fiúnak tökéletesnek kell lennie, ha párt akar, mert a lányok valamiért jobban válogatnak és nem adnak esélyt egy kedves, rendes fiúnak, ha ő nem egy top menő macsó alfahím vadállat.
"Lehet lepontozni, szívtelennek kikiáltani. Ha annyi ezresem lenne ahányszor egy férfi 2 lábbal tiporta az önbizalmam; milliomos lennék. "
Félreértés ne essék, én most nem a nyafogókat akarom biztatni, de azért annyi különbség mégis van, hogy ha egy nőt bántanak, megaláznak, akkor mindenki elkezdi megvédeni, a barátnői kisegítik a rossz időszakban. A nőkkel sokan kedvesek és udvariasak. Míg egy férfi panaszát senki nem hallgatja meg, csak önmagára számíthat, látjuk még itt az oldalon is oltják az illetőt, ha kiderül, hogy férfi létére elkeseredett vmin.
31es!
Nem egy pasit vigasztaltam már egy-egy durva visszautasítás után. Ezért jó, ha a barátaid között vannak nők és férfiak is. Egy nő nem fog kinevetni, tovább alázni, hisz sok esetben már ő maga is átélte ezeket és/vagy vigasztalt barátnőket. Persze itt is fontos, hogy a megfelelő nőkkel legyél jó kapcsolatban, de ahogy magam körül látom, ez nem sokkal nehezebb, mint férfiakkal barátkozni. Egyébként a kulcsszó szerintem inkább a barátság. Engem például csak olyan fiú barátok vesznek körbe, akik akár engem, akár egy fiú barátjukat bármikor képesek lennének megvigasztalni, és lehet, hogy a végén már jókat viccelődnének a dolgon, de amíg gáz van, addig arra koncentrálnak, hogy az ember jobban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!