Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hová lettek a normális férfiak?

Hová lettek a normális férfiak?

Figyelt kérdés
Konkrétan azokra gondolok, akik határozottak és ezt nem keverik össze a bunkósággal, akik humorosak és ez nem merül ki egy fingós poénban, akiknek van önbizalmuk de nem érzik magukat felsőbbrendűnek, akik érzékenyek, de nem sipákolnak naphosszat, pláne nem a gép előtt, akikben van kitartás? Ti hol vagytok?
2014. máj. 18. 23:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Elbújtak az ilyen h.lye pics.k elöl.
2014. máj. 18. 23:26
 12/33 anonim ***** válasza:
ne általánosíts nem a kinézet miatt írtam :D
2014. máj. 18. 23:27
 13/33 anonim ***** válasza:
kihaltak a dinókkal együtt:DDD
2014. máj. 18. 23:27
 14/33 anonim ***** válasza:
Valószínűleg normális nők mellett vannak.
2014. máj. 18. 23:33
 15/33 anonim ***** válasza:
78%

5os ne kezdd! Es ha marad az apa az anya mellett akkor mivan? Dolgozik aztan megy a kocsmaba, szarik a gyereknevelesre, mert az a no dolga.. miert? Mert az o apja is ilyen volt... es jobb ha nem is probalkozik, ert csak bamul, hogy hogy nez ki a gyerek.... a noket ne bantsd, hogy ok neveltek olyanra a ferfiakat amilyenek, mert ebben nem rajtuk mulott!

a normalis ferfiak meg.... onbizalom? Ebben a vilagban? Kis korunktol arra nevelnek, hogy ha hibat velunk tudni, inkabb ne mondjuk ki... csooo kozepeuropai oktatas, ahol a gyerek egyest kap, ha nem tanult, de megprobalja kilogikazni a valaszt, csooo kreativitas, csooo bizalom a sajat kepessegeinkben!

illetve emellett a nok tul hatarozottak lettek... ugy ertelem hirtelen... regebben ha egy ferfi hulyeseget mondott es egy no megkerdojelezte, akkor a ferfi csunyan nezett es az asztalrs csapott, es megiscssk neki ganigaza... de manapsag a nok mar nem hagyjak megfelemlitenimmagukat ami jo, csak idonkent tamadoan viselkednek, mert elvezik, hogy ok csaphatnak az asztalra... mert mi ferfiak megszoktuk, hogy akarmit mondunk igazunkmvan, most meg ha nincs igazunk, akkor csapkodnak, es nem volt ido megerteni, hogy kussoljunk, amig nem tudunk valamit tenylegesen, es ne bolcslkedjunk meg adjuk a jindenhez ertot amig igazabol fingunk sincs rola.... erre a legjobb pelda a haztartasba levo ferj, aki akkor sem hiv szakembert egy mosogephez ha mar a har adikat barmolja szet "majd en megsherelem" cimszoval...

egy kicsit elkanxarodtam a fo tematol, de nagyjabol osszefugg... a ferfiak rajottek, hogy nem olyan egyertelmuen ok az urak, es most nem tudnak mit tenni a helxzettel... szarok vagyunk, de ha tamogattok, akkor megtalalhatjuk amhelyes utat!:)

2014. máj. 18. 23:36
 16/33 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy mit szeretnél, de te mit adsz? Mit teszel hozzá az egészhez?

22/F

2014. máj. 18. 23:36
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok csak fürödtem, meg kiurottam vacsorázni. Mondjad mit szeretnél?
2014. máj. 18. 23:42
 18/33 anonim ***** válasza:
Akarom mondani kiugrottam
2014. máj. 18. 23:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Megvagyunk magunkban, normális nő híján.
2014. máj. 18. 23:45
 20/33 anonim válasza:
Kedves kérdező, hány éves vagy ?
2014. máj. 18. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!