Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, volt már olyan, hogy...

Lányok, volt már olyan, hogy "csak úgy" magától megszerettetek valakit?

Figyelt kérdés
Mert nekem pasiként volt szerencsém... egy évig nem érdekelt, mert kicsit éretlennek tartottam, és el is tűnt pár hónapra. Aztán nézegettem a képeit, elkezdett hiányozni, valahogy megtetszett, irtam neki mikor, hol tudunk összefutni, mert eltüntél... majd egy-két beszélgetés, és sikerült teljesen belehabarodnom.
2014. máj. 18. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:

velem volt már úgy nem is egyszer, hogy megtetszett egy pasi, de igazából semmit se csinált, láttam mindennap, és egyzser csak máshogy kezdtem nézni, gondolni rá

Azt hiszem azért mert az ember folymatosan változik, én is, és ezért ami tegnap még átlagos volt, lehet hogy két hét múlva fél karomat adnám azért a srácért

2014. máj. 18. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
ja, de minek....
2014. máj. 18. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
igen :) épp két 2 napja.. de nem kéne :/
2014. máj. 19. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!