Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Részegen szerelmet vall?

Részegen szerelmet vall?

Figyelt kérdés

Egy hete ismerek egy srácot, egyszer találkoztunk. Én éreztem, hogy különleges a találkozás, nem tudom, ő hogy volt vele. Telefonon és facebook chaten beszélgettünk egy hete és szombati buli után felhívott. Elmondta, hogy szerelmes belém.

Na ilyenkor mi van? Igaz vagy sem?

2014. máj. 18. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A részeg ember mindig igazat mond, nem tudtad?:D
2014. máj. 18. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Akár szerelmes is lehet. Szerelmi bánat miatt bizony volt már, hogy a kocsmában kötöttem ki.:) Amúgy csak ünnepeken fogyasztok alkoholt, de bizony akkor az volt az egyetlen mentőövem.:D
2014. máj. 18. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem valószínű, hogy hazudott, viszont ha így indul a kapcsolatotok az azért kicsit gyanús. Az alkohol kemény drog, csak szólok. Persze lehet, hogy minden oké lesz, sok sikert!
2014. máj. 18. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én részegen még a Lánchid végén álló oroszlánnak is képes vaqyok szerelmet vallani, szóval komoly következtetést ne vonj le a dologból.
2014. máj. 18. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A telefon szerintem kicsit más, mint személyesen. Nem arról van szó, hogy meglátsz valakit, és szerelmet vallasz, hanem arról, hogy eleve ő jut eszedbe, őt hívod fel, stb.

Persze nem árt óvatosnak lenni, mert lehet, hogy éppen telefon-betyárkodtak vagy ilyesmi, de azért szerintem jó jel. Ha nem is szerelmes, valamit akarhat tőled, az meg hogy mit, majd a személyes (józan) találkák alkalmával fog kiderülni.

2014. máj. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!