Miért van az hogy mindig olyanoknak jövök be, akik nekem egyáltalán nem tetszenek?
Figyelt kérdés
Akik nekem bejönnének azok meg rám se néznek. Nem tartom magam nagyon szépnek, de szerintem annyira csúnya sem vagyok. 17/l2014. máj. 18. 14:02
21/25 anonim válasza:
Én vikingpárti vagyok. Óh, azok a kék szemek, az a vörös haj! Óh, az a fehér bőr, azok a szeplők!
22/25 anonim válasza:
19: semmi igénytelent nem látok a csajon. tiszta a haja, fehérek a fogai. pufi, de ez lehet genetika vagy hormonprobléma is.
23/25 anonim válasza:
Viking= Chris Hemsworth
Fenét nem igénytelen A haja borzalom,a szemüvege borzalom a háj pedig a legritkább esetben "genetika" vagy "hormonprobléma"
24/25 anonim válasza:
25/25 anonim válasza:
Az is beindítja a fantáziámat, ha szőke a szempillája, huh, még belegondolni is kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!