Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy mindig...

Miért van az hogy mindig olyanoknak jövök be, akik nekem egyáltalán nem tetszenek?

Figyelt kérdés
Akik nekem bejönnének azok meg rám se néznek. Nem tartom magam nagyon szépnek, de szerintem annyira csúnya sem vagyok. 17/l
2014. máj. 18. 14:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én vikingpárti vagyok. Óh, azok a kék szemek, az a vörös haj! Óh, az a fehér bőr, azok a szeplők!
2014. máj. 18. 15:20
 22/25 anonim ***** válasza:
19: semmi igénytelent nem látok a csajon. tiszta a haja, fehérek a fogai. pufi, de ez lehet genetika vagy hormonprobléma is.
2014. máj. 18. 15:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Viking= Chris Hemsworth

Fenét nem igénytelen A haja borzalom,a szemüvege borzalom a háj pedig a legritkább esetben "genetika" vagy "hormonprobléma"

2014. máj. 18. 16:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Chris Hemsworth nem szeplős és nem vörös. De pl. ők már nagyon babák: [link]

[link]

[link]

[link]

Őrület, hogy mennyi árnyalata van a vörösnek. Jah, A vörös ötven árnyalata, ez lenne az erotikus regényem címe, de sajnos Magyarországon kevés vörös van.

[link] - Neki ráadásul göndör haja is van, vááá... *nyálcsorgatás*

2014. máj. 18. 17:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Az is beindítja a fantáziámat, ha szőke a szempillája, huh, még belegondolni is kellemes...
2014. máj. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!