Persze, nektek más, mert mindegy, lyuk-lyuk alapon megy a dolog. De ha én tudom, hogy sose leszek képes pl. lefeküdni vele, akkor minek erőltetni, és minek hmis reményeket kelteni benne?
2014. máj. 18. 14:45
12/25 anonim válasza:
Mondjuk abban egyet értek veled, hogy valamit valamiért. Én is azt az elvet vallom, hogy csak akkor várhatom el a másiktől az ízléses megjelenést és az igényességet, ha magam is ilyen vagyok.
2014. máj. 18. 14:49
13/25 anonim válasza:
Én sem jövök össze olyannal aki nem tetszik de atlagos fiúként nem a suli bombazóira hajtok.
Ha nektek a vonzalmat csakis a szuperhelyes arc,180 centi feletti magasság és izmos test jelenti átlagosként akkor ne csofálkozzatok ha egyedül maradtok.
Én nagyon tufok szeretni egy kicsit duci,szeplős,copfos csajt,nektek ez nem megy a fiúkkal csak a legjobbat akarjatok
Persze a versenytarsaitok is jobbak lesznek..
2014. máj. 18. 14:49
14/25 anonim válasza:
Tufok=tudok
2014. máj. 18. 14:50
15/25 anonim válasza:
Sarkallatos példa, de nézzétek meg a képet..
A bal oldalit bottal se piszkálnád, de a jobb oldalira már nedvesedsz is.
És nem kell ehhez világsztárnak lenni, a hétköznapi emberek esetén is működik, tapasztalat.
Hajj, tudom, hogy semmit nem ér, mert úgyse hiszitek el, de nekem pl. egyik pasi sem tetszik a képen. Csak megsúgom, hogy volt már egy fejjel kisebb rondaság is pasim, meg volt már 2 méteres átlagarc is. Mindkettőben a személyiségük fogott meg. Ha ezt nem hiszitek el, akkor igazából nincs is miről beszélni, mert ezzel bizonyítjátok be azt, hogy még magatokat sem gondoljátok értékes embernek.
még jó, hogy a kérdező egy szóval se mondta, hogy milyen az esete és ti máris tudjátok, hogy a suliból a leghelyesebb kell neki... meg nyilván az egyéni ízlésről fogalmatok sincs, mint ahogy arról sem, hogy a szépség relatív.
2014. máj. 18. 15:06
19/25 anonim válasza:
Ha a kérdező átlag és nincs parja akkor nyilvan túl sokat vár.
A képed meg baromsag mert
1) A lányokra ugyanúgy igaz
2) A baloldali lány nem ronda csak nagyon igénytelen.
2014. máj. 18. 15:17
20/25 anonim válasza:
A szépség tényleg relatív..az egyik lanynak a vikingek tetszenek a másiknak a latin macsók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!