Van itt olyan 20-23 éves srác aki szívesen ismerkedne egy kedves lánnyal?
Figyelt kérdés
a kreatív és/vagy humoros üzenet előnyt jelent :D
- nem vagyok pesti -
2014. máj. 18. 00:48
11/22 anonim válasza:
És mi van ha egy 40 éves kopaszodó szatír vagy? :O
12/22 anonim válasza:
Hát én 24 (lassan 25) vagyok, ráadásul budapesti. De kedves lányokkal szívesen ismerkedem.
13/22 anonim válasza:
Na, én épp egy nem budapesti húszéves fiú vagyok. És épp a nem budapesti kedves lányok az esetem.
14/22 anonim válasza:
Mert ha nem kopaszodik úgy nem zavar?:D
15/22 anonim válasza:
Hát figyu ha van haja és a pánsípjával táncra perdíti a növényeket, én mindenben benne vagyok
16/22 A kérdező kommentje:
Ha negyvenes kopaszodó szatír lennék pánsíppal vagy anélkül, akkor kérdés nélkül keresném az áldozataimat.. :D
2014. máj. 18. 01:59
17/22 anonim válasza:
És ha szatír lennél, akkor olyan lennél mint tumnus, vagy mint a faun a faun labirintusából?
18/22 anonim válasza:
Én nagyon nagyon szeretem a szóvicceket, értékelem is hogy te is szereted őket, de már túl sok vagy, inkább megyek aludni :D
19/22 anonim válasza:
Mit mondott a nyuszika, miután lemászott a rókáról?
Meghúztam a ravaszt.
:D
UI. Te is meghúzatnád magad innen valakivel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!