Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy más mindegy...

Miért van az, hogy más mindegy milyen ronda, akkor is jut lányhoz, engem meg egy lány sem tud vonzó, fiúként kezelni? MI a testi hibám, ha a személyemet szokták dícsérni lányok?

Figyelt kérdés
Biztos testi bajom van, csak nem értem, hogy más testileg defektes hogyan éri el, hogy vonzódjanak hozzá szexuálisan isa lányok meg járjanak is vele! Lehet az a baj, hogy eléggé törékeny és nagyon alacsony vagyok? Vagy csak ronda az arcszerkezetem? De ennyire, hogy senkinek sem vagyok vonzó szexuálisan?
2014. máj. 18. 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Vagy az hogy csöpögsz az önsajnálattól.
2014. máj. 18. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose tetszettek a helyes férfiak, pedig nap mint nap próbálkoznak nálam azok a srácok, akikért mások epekednek (ez nem túlzás). De nem tudnak megfogni.

A barátom ezzel szemben olyan srác, akit ha meglátnak velem, akkor őszinte döbbenet van az emberek arcán. Látom, akárhányszor csak kilépünk az utcára, konkrétan leesik az álluk. Sokszor meg is kaptam már ezt, hogy ez most valami vicc? De mégis a lehető legbüszkébben megyek vele kézen fogva bárhová, és az ilyen embereket max képen nevetni tudom, hogy leragadtak ezen a szinten.

Igen, lehet hogy nem egy adonisz, de ekkora szexuális vágyat még senki nem ébresztett bennem. És mellette vagyok a legboldogabb... ő olyan srác, aki elfogadja magát, nincs önbizalomhiánya, vidám, egyszerűen jó a közelében lenni.

Erre kéne gyúrnod szerintem, legyen jó veled lenni. Legyél nyitott, beszélj bátran, ha valami tetszik, akkor azt mondd ki. Olyan dolgokat viszont ne mondj, amiket csak azért mondasz, hogy bevágódj valakinél, mert ezt a legtöbben kiszűrik és ez cseppet se vonzó.

És még egy tanács: ne próbálkozz mindenkinél, csak azért, hogy valaki összejöjjön. Olyanoknál próbálkozz csak, aki tényleg nagyon tetszik és nagyon szimpatikus. És nem baj, ha ez sokáig nem jön össze. Viszont attól még legyél mindenkivel nyitott, barátságos, hogy fejlődjön a személyiséged. Ehhez is gyakorlat kell.

22L

2014. máj. 18. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
képet.
2014. máj. 18. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
egyébként lehet az a baj, hogy ahogy itt sem, úgy a való életben sem viselkedsz férfiként. most ha valaki nem viselkedik úgy, akkor azzal mihez kezdjen egy nő?
2014. máj. 18. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!.. Sajnos én is ronda vagyok.. Az igazság az, hogy a lányoknak nem kellenek ronda fiúk, hiszen a valóságban nem látni egy ronda fiút sem lánnyal.. Én sem kellettem még senkinek.. Ezen az oldalon sok lánynak küldtem már képet magamról, de a fele nem válaszolt.. Ez is bizonyítsa, hogy ronda vagyok, pedig sokat változtattam a külsőmön, de mind hiába.. 17/F
2014. máj. 18. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Másodiknál a pont.
2014. máj. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!