Mennyire számít nálatok párkeresésnél a közös érdeklődés?
mi teljesen mást tanultunk és csinálunk, de nálunk ami közös az a zene, a filmek, a könyvek... persze nem csak erről folyik a téma, ugyan azt gondoljuk a politikáról, a házimunkáról, stb...
csak bennem jóval több a művészi véna, mint benne.
ez csak egy dolog h kiemeled h téged a művészetek vonzanak.
ha a fiút meg a technika az is egy dolog attól még rengeteg közös érdeklődési kör lehet.
Sőt aki figyelmes és szereti a leendő párját lehet beszélgetni úgy is a dolgokról hogy azt olyan is megértse aki nem ért hozzá.
Nekem exem szerette ha a műszaki dolgokról beszéltem.
én is szívesen hallgattam mikor az orvosi dolgokról beszélt attól h nem tanulta, vagy tanultam amit ő még érdekelt a dolog szóval ez nincs kőbe vésve h ha nem értesz valamihez arról nem lehet beszélni.
22/F
Ez jó kérdés, én is sokat vívódok magammal, hogy most akkor hogyan is kéne ehhez a témához állni. És én is úgy érzem, hogy fontos lenne a közös érdeklődés, legalább 1-2 témában, nem is kéne az összesben, de mivel még csak távolról sem ismertem meg eddig ilyen lányt, mindig elgondolkodom, hogy érdemes-e ezt elvárni, vagy ugyanúgy lehet boldogulni enélkül is.
Egyébként az, hogy ki mit dolgozik/tanul, szerintem sem függ össze szorosan az érdeklődéssel, magam is így vagyok vele. Úgyhogy ha csak emiatt zársz ki valakit, akkor ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!