Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16 éves lány hisz a csodákban,...

16 éves lány hisz a csodákban, és reméli, hogy lehet akkora szerencséje, hogy megismerheti álmai hercegét. Fiúk?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam volna, hogy itt szeretnék ismerkedni, barátkozni, de gondoltam, egy próbát megér.

Hosszú barna hajú, barna szemű lány vagyok, 167 cm magas, vékony testalkatú. A barátaim szerint szép vagyok.

Nagyon szívesen megismernék egy olyan fiút, aki megfelel az alábbi elvárásoknak: sportos testalkatú, magasabb, mint én, nem túl rövid hajú (nem tüsis), kedves arcú, helyes (tudom, hogy ez szubjektív, de csak tudja, hogy mit mond róla a környezete), állatszerető, vidám természetű.

Ha hasonlítasz egy ilyen emberre, és szívesen beszélgetnél, akkor írj privátban!

:)

2014. máj. 17. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Leszámítva hogy 167 cm magas vagyok minden stimmel

sajnálom.... :/

16/F

2014. máj. 17. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja, most kapcsolok: tényleg nem írtál belső tulajdonságot. Nézd nem akarlak elkesereíteni, de nagyon-nagyon arcra fogsz esni, ha csak küllemi tulajdonságok alapján vadászol srácot magadnak. Az ilyenek között ritka az, aki komolyan is gondolná veled. Elég szomorú ez, hogy így működik a mai világban a párkeresés, mint valami piaci áru. Jellemzőket, címkéket aggasztunk az árura és aki éppen arra járva tetszetősnek találja, egyből megveszi "kóstolás" (ismerkedés) nélkül. Majd amikor kibontja otthon, rádöbben, hogy rohadt a gyümölcs.

"Néha tiszta gyümölcsöt harapnék, de csak a fertőzött csüng a fán (Maszkura és a Töcsökraj- Tiszta gyümölcs). Hallgasd meg!

2014. máj. 17. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, ne is cicózzunk, nézzük az arcot:

[link]

nem vagyok sértődős, szal legalább egy "nem jön be az arcod" választ várok

2014. máj. 17. 19:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy ÍRTAM belső tulajdonságokat is, még ha nem is így konkrétan!

Ezekre gondolok:

sportos=odafigyel magára, és egészséges életmódot él

kedves arcú=nem egy bunkó természetű, mert az, hogy hogyan éljük az életünket, kiül az arcunkra

állatszerető=ezen nem sok minden magyaráznivaló van, de ha valaki szereti az állatokat, az én szememben rossz ember nem lehet

Ennyit erről...

2014. máj. 17. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
A sportos, és a kedves arcú nem belső tulajdonságok. Az belső tulajdonság ha kedves az arcom? Az a belső tulajdonság, ha kedves vagyok. Várjál még a herceggel pár évet, szerintem.....
2014. máj. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!