Nem vagyok én ehhez már túl öreg?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, jó ideje inkább a munka körül forog az életem. Dolgozgatok ...otthon vagyok..stb. Tapasztaltam már eleget, hogy ne olvadjak el egy szép szótól. Van mégis egy fiú/férfi/srác (nem tudom hogy is nevezzem) akit ha csak meglátok olyan zavarba jövök, mint tini koromban. Azon izgulok, hogy nehogy ostobaságokat beszéljek vagy hasonlók. Szinte nem is vagyok önmagam. Nem vagyok naív, a szerelem és a nagy 'Ő' nem létezésébe is bele törődtem. Hasonló korban Ti éreztetek ilyet..És egyáltalán, hogy közeledjek, hogy ne tűnjek a valóban zavarban levő tininek..2014. máj. 16. 21:35
11/13 ASOT válasza:
igen jól látod :)
Inkább vicces az amit írsz, mármint az a része hogy jesszus márja 25 éves vagyok már :D
12/13 A kérdező kommentje:
Jó igen hajlamos vagyok túlzásokba esni a korom súlya miatt..dehát na..ez talán tipikus nő..2 dolog amit sose kérdezz meg, hány éves vagy..és hány kiló? :D
2014. máj. 16. 22:03
13/13 ASOT válasza:
Hát amíg nem veszed el addig nem érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!