Nem vagyok én ehhez már túl öreg?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, jó ideje inkább a munka körül forog az életem. Dolgozgatok ...otthon vagyok..stb. Tapasztaltam már eleget, hogy ne olvadjak el egy szép szótól. Van mégis egy fiú/férfi/srác (nem tudom hogy is nevezzem) akit ha csak meglátok olyan zavarba jövök, mint tini koromban. Azon izgulok, hogy nehogy ostobaságokat beszéljek vagy hasonlók. Szinte nem is vagyok önmagam. Nem vagyok naív, a szerelem és a nagy 'Ő' nem létezésébe is bele törődtem. Hasonló korban Ti éreztetek ilyet..És egyáltalán, hogy közeledjek, hogy ne tűnjek a valóban zavarban levő tininek..2014. máj. 16. 21:35
1/13 anonim válasza:
én ha nem ihinnék a nagy ő-s dologban akkor a szüleimre áttételesen ráfognám hogy hazudoznak nekem :) mind a tetteikel mind amit mondtak :)
2/13 anonim válasza:
Nem, nem vagy. Az ember sosem túl öreg ahhoz, hogy szerelmes legyen. :-)
4/13 ASOT válasza:
Dehogy is, ennek nincs köze a korhoz, ez egy jó dolog amit szeretnek megélni az emberek. És szeretnék ha jó vége lenne.
ami persze sosem garantált...
de hajrá :)
5/13 A kérdező kommentje:
Persze nekem is megfordult a fejemben a bűvös szó..akkor én most 'szerelmes' lettem. Na dehát 25 éves vagyok, tudom, hogy nincs olyan, hogy csak úgy bele szeretni valakibe akit gyakorlatilag nem is ismersz..csak váltasz vele néhány szót. Tudod, hogy felállítasz magadban egy képet róla, de 100% hogy Ő igazából nem olyan. Tehát reálisan próbálok viszonyulni a dologhoz, és mégis akárhányszor beszélünk olyan kis buta libának érzem magam..és ez annyira zavar :D:D
2014. máj. 16. 21:45
6/13 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel csak 19 évesen
7/13 ASOT válasza:
édes istenem, ne gondold már magad 25 évesen 65-nek....olyan drasztikusan írod mintha már 65 éves lennél és már túl lennél 5 házasságon meg lenne 7 gyermeked meg 20 unokád...25 éves vagy CSAK! :)
8/13 anonim válasza:
Most nem értem, most van egy fiú akibe szerelmes lettél, vagy nincs fiú csak ugy elméleti szinten kérdezed.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen..ezt teszi a 'felnőtt' élet..valóban azért nem egy vészes kor ez a 25..:D néha elfelejtem, hogy basszus 1 -2 éve még az iskola padot koptattam. XD
2014. máj. 16. 21:58
10/13 A kérdező kommentje:
Van fiú akibe 'szerelmes' lettem..de azért rakom mindig idézőjelbe, mert eddigi tapasztalataim alapján szentül hittem azt, hogy maga a szerelem nem létezik. Gyakorlatilag saját meggyőződésemet vágom keresztbe ezekkel az érzésekkel XD
2014. máj. 16. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!