Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ne éljem bele magam...

Hogy ne éljem bele magam ennyire? Többi lent

Figyelt kérdés
Ha egy fiú aki külsőre mondjuk bejön, és már egy kicsit is kedves velem, vagy hozzámér utána napokig vagy hetekig csak róla álmodozom, de egyfolytában. képes vagyok csak azért lefeküdni aludni, h előtte rágondolhassak, de közbe tudom, h ebből úgy sem lenne semmi, nem is ismerem, ő se engem, lehet nem is látom többé, de ilyenkor nagyon beleélem magam, és ez néha őrjitő, mert elveszi az igazi életemtől a lehetőséget a sok hülye álmodozás....próbálok nem rá gondolni, de valahogy mindig ujra és ujra eszembe jut..vagy meglátom az utcán stb. más h kezeli ezt?

2014. máj. 16. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
most te egy hétvégi buliban való részegség következtében történő érintésre gondolsz? :DD
2014. máj. 16. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Már kezdem megszokni. Egy idő után majd megunod, hogy folyton csak álmodozol a pasikról, és rájössz, hogy tenni is kéne értük valamit. Ez majd elfeledteti veled az álmodozást, egyszerűen csak nagyon vágysz egy kapcsolatra és minden kis gesztusból már a nagy szerelmet feltételezed. :)
2014. máj. 16. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok csak fiú.
2014. máj. 16. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, mert jó érzés. Jobb érzés álmodozni, mint h még ez se legyen... Csak sajnos ez a félénk emberek sportja.

Gondolom a valós szerelem sokkal intenzívebb es jobb, de azért tenni kis kell.

Próbálj reálisabb lenni, ha ez zavar. Tudatosan hessegesd el a gondolatot és csak néha engedj neki.:)

2014. máj. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!