Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan srác akit...

Van itt olyan srác akit jóképűnek tartanak és szívesen ismerkedne egy szerényebb, nem bulizós, egyetemista lánnyal?

Figyelt kérdés

nem küldök képet már az első levélben

nem érdekelnek a 18+os felajánlások

értelmes emberrel vagy emberekkel szeretnék beszélgetni

:)

2014. máj. 15. 22:59
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

#29: ne aggódj nem itt terveztem megtalálni életem szerelmét... :D

tisztában vagyok vele hogy milyen ez az oldal, nem férjhez menni terveztem, hanem csak ismerkedni

2014. máj. 16. 12:55
 32/44 anonim ***** válasza:

Miért nem ismerkedsz a szaktársaiddal? Főleg ha ennyire negatív véleménnyel vagy erről az oldalról.

Ha meg csak levelezőtársat keresel nem mindegy ki és hogy néz ki egyáltalán?

2014. máj. 16. 17:38
 33/44 anonim ***** válasza:
Most elkeserítettél. Pedig már épp meg akartam kérni a kezed, mert halálosan belédszerettem. De akkor marad életem másik nagy szzerelme, trollkodás ezen az oldalon.
2014. máj. 16. 17:57
 34/44 A kérdező kommentje:
Nekem a "azt se tudom hogy néz ki és nem is érdekel" levelezőpartner és a férj között azért akad más is, nem tudom te hogy vagy vele.
2014. máj. 16. 21:24
 35/44 anonim ***** válasza:
Lenni felszínes hölgy?
2014. máj. 18. 01:54
 36/44 anonim ***** válasza:
Engem anyukám jóképűnek tart xd
2014. máj. 18. 02:07
 37/44 A kérdező kommentje:

én lenni nem felszínes hölgy

anyukád biztosan büszke akkor rád.:)

2014. máj. 18. 02:47
 38/44 anonim ***** válasza:

De a jóképűség (mint minden egyéb más dolog is) eléggé relatív, mások véleményére hagyatkozni pedig eléggé botor dolog, főleg ilyen oldalon, ahol persze, hogy "mindenki jóképű". Nem azt mondom, természetes hogy valami kritériumnak kell lenni ami alapján keresni tudsz, csak egy ilyen anonim oldalon elég nehéz dolgod lesz/van ha szeretnél is valamit.

Ezaz megint sikerült összehoznom egy novella-választ...

2014. máj. 18. 05:03
 39/44 A kérdező kommentje:
egyébként elég hamar kiderül, már pár levél után, ha nagyon mások vagyunk, onnantól meg már nincs nagy érdeklődés a kép iránt.
2014. máj. 18. 12:57
 40/44 anonim ***** válasza:
Miben különbözhettek? Mindkettőtök a jó szexre vágyik, a többi szinte mellébeszélés, részletkérdés, a kötelező macska-egér játék kelléke.
2014. máj. 18. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!