Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan srác akit...

Van itt olyan srác akit jóképűnek tartanak és szívesen ismerkedne egy szerényebb, nem bulizós, egyetemista lánnyal?

Figyelt kérdés

nem küldök képet már az első levélben

nem érdekelnek a 18+os felajánlások

értelmes emberrel vagy emberekkel szeretnék beszélgetni

:)

2014. máj. 15. 22:59
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
nem vagyok felszínes, csak túl anonim az oldal, és ne mad elég lehetőséget hogy tudd ki vagyok, és hogy tudni akarjam hogy akárki tudja milyen vagyok.
2014. máj. 15. 23:16
 22/44 HalkHogen ***** válasza:
Ezek ám az elvárások. Legyél jóképű, minden más ez után. :)
2014. máj. 15. 23:52
 23/44 anonim ***** válasza:

Ismerkedek én veled szívesen*, de nekem is vannak elvárásaim.

*fenntartásokkal.. miért interneten? A csendesség nem kifogás.

2014. máj. 16. 00:32
 24/44 A kérdező kommentje:

tegye fel a kezét aki szívesen ismerkedik olyan emberekkel aki neki nem tetszik, mert itt sokak valahogy ezt írtátok :)

vannak elvárásaim igen, mindenkinek vannak.

nyilván ez arra is utalt hogy nem arról szeretnék vele beszélgetni hogy mennyire csúnyának tartja magát...

2014. máj. 16. 00:54
 25/44 anonim ***** válasza:

Sokan jóképűnek tartanak.

DE! Ha te nem küldesz egyből képet, akkor nem várhatod el, hogy a másik küldjün. Ha a másik nem küld, akkor hogyan bizonyosodsz meg arról, hogy jóképű? Ha ennek ellenére elvárod, hogy a másik küldjön, te pedig nem, akkor pedig milyen jövőbeli kilátásai lennének bárkinek is, ha már az elején magadat részesíted előnyben?

2014. máj. 16. 01:17
 26/44 A kérdező kommentje:

nem küldött senki előre képet, nem is kértem senkitől

az egy olyan jelző volt, amivel kapcsolatban annyit gondoltam, hogy ne egy sokadik "engem nem szeret senki, ronda vagyok még a lányok se állnak velem szóba" srác legyen, nem komplikáltam én ezt ennyire túl

nem kell senkinek orvostanhallgatónak lennie, nem kell kőgazdag amerikai nagybácsi, nem kell hogy bebiztosított karriere legyen apuka milliókat hozó cégében, se a kigyúrt test, se az égbeszökő hatfejjelnagyobb magasság... stb.

2014. máj. 16. 02:18
 27/44 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, a hihetetlenül jóképű lovagod! Rád várok már mióta. Neked adom a szüzességemet! :D
2014. máj. 16. 07:22
 28/44 anonim ***** válasza:
Írd meg a várost,mindenki jobban járna.Aztán ha közel vagytok cserélhettek képet,beszélgethettek aztán majd meglátjátok.Mi vitt rá hogy itt ismerkedj?
2014. máj. 16. 08:21
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

1. Tapasztalatom szerint itt nincsenek jóképűek, ha van is, van barátnője, vagy nem ismerkedik itt, interneten, ezen az oldalon.

2. Értelmes emberek: akad 1-2, de azok sem szívesen ismerkednek itt, vagy foglaltak.

Szóval összefoglalva a lehető legrosszabb helyen jársz.

20L

2014. máj. 16. 10:25
 30/44 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, ha tudnátok olvasni, és értelmezni azt, amit a kérdező ír, akkor nem fröcsögnétek itt össze mindenféle hülyeséget. Odaírta, hogy jóképű, és ÉRTELMES emberrel beszélgetne. Nektek ez mind a kettő külső tulajdonságnak számít? Gratulálok.
2014. máj. 16. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!