Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, lenne kedvetek ilyenhe...

Lányok, lenne kedvetek ilyenhez? (ismerkedés)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szerintem kinézetre túlságosan nem vagyok csúnya de szép sem. Főleg ha nem alszom ki magam :D

Egy olyan helyen lakom ahol szinte semmi nincs és alig vannak emberek is.. lányok a korosztályomból kb. 2. Egyik nem itt él már, másik meg külföldön dolgozik. Szoktam beszélgetni itt néha lányokkal és mindenki azt mondja, hogy aranyos vagyok, meg okos, stb.. nem egyszer mondtak ilyet, hogy szerencsés lesz aki a párom lesz. Mégsem volt még komoly kapcsolatom. Talán egyszer ami félig-meddig nevezhető annak. Biztos, hogy a körülmények is közrejátszanak ebben nálam.. szóval ahol élek, meg az eddigiek.

DE..

Ha egy nagyobb városba költöznék és kiírnék ide egy kérdést, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni és eljönni valahova beszélgetni (mondjuk egy bárba vagy valahova egy fa alá egy padra, stb..) akkor lenne kedvetek ilyesmihez? Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok lenne-e ilyenre jelentkező. Szóval van-e itt olyan akinek inkább számít az, hogy rendes és megbízható legyen egy fiú, mint a divat?

Még ehhez talán annyit hozzátennék, hogy ha találkoznátok többször is és megszeretnétek az illetőt, akkor képesek lennétek elviselni a távolságot? Ha mondjuk 50-100 vagy több km van köztetek? Vagy így nem lehet komoly kapcsolat?

Picit hosszú lett lehet, de az első fele számít jobban.

Aki válaszol, annak köszönöm!

24/F

2014. máj. 15. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, szívesen:)
2014. máj. 15. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
én speciel nem találkoznék veled, több okból kifolyólag, de nem is ez a lényeg. az 50-100 km az nem sok.. egyáltalán nem. én a barátommal 2és fél évig voltam együtt, kb 200kmes utat kellett megettünk.. szóval ha ott tartasz, a távkapcsolaton ne is gondolkodj, aki azért "feladja a kapcsolatotokat, nem kár érte :-) és sok szerencsét!! :)
2014. máj. 15. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:

ha ide írnád ki akkor tutira azt gonolnám hogy valami idóta élvezkedni akar, vagy neadjisten elrabolni stb... elég bizalmatlan ez az oldal és elég kevés esély arra hogy jóképű legyen az illető. idegenekkel meg csakúgy nem szoktam kapásból leülni órákra dumálni.

persze hogy számít hogy megbízható és rendes.

ez a távolságos dolog meg olyan hogy biztos nem. kell idő hogy együtt legyünk, megismerjük egymást stb, de távolságot közben akkor viselnék el ha tudnám hogy bízhatok benne és csak rövidebb időről, vagy minimum konkrét időről lenne szó. de ismeretség nélkül biztosan nem. mármint ha annyi a távolság hogy heti néhány találkozó nem fér bele akkor nem csinálok hülyét magamból.

ez az én véleményem.

20L

2014. máj. 15. 00:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én voltam 3 évig távkapcsolatban...borzasztó nehezen viseltük, és 3 év után rá is ment a kapcsolatunk...még úgy is baromi nehéz volt fenntartani, hogy előtte már két éve együtt jártunk (egy gimi), tehát bőven megvolt az érzelmi háttér és a szerelem, de aztán jött a fősuli, (én Győr, ő Szeged) nyűgösen, nehezen viseltük, sokszor veszekedtünk a semmin is...26 éves vagyok...én már nem tudnék távkapcsolatot elképzelni...nekem kell, hogy ott legyen a másik, hogy ha bajom van tudjak rá számítani, és persze viszont ő is rám...az én álláspontom ez...de másnak lehet ez egyáltalán nem jelent problémát...próbálkozni kell! :)
2014. máj. 15. 01:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a távkapcsolat nálam is kizárva, de mondjuk egy 30-50km még talán tolerálható távolság ha van pénz utazgatni.

A másik dolog pedig, hogy egy perverz állat lennék aki mondjuk elrabolni akar vagy ilyesmi.. erre jó a nyilvános helyen történő találkozó szerintem :) Talán egy kis biztosíték :)

2014. máj. 15. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!