Fellángolás? Ha igen, mitől?
Figyelt kérdés
a helyzet rövid vázolása: van egy barátom, évek óta együtt élünk. én jelenleg Angliában vagyok egy egyetemi ösztöndíjprogrammal. A napokban megismerkedtem a szomszéd pakisztáni sráccal. Többször csókolóztunk. Emiatt borzasztóan rosszul érzem magam, viszont másra sem vágyom, csak arra, hogy az újdonsült emberkével legyek, miközben a párom otthon vár.
a lényeg: a srác néha fura. élőben rendszerint közvetlenebb és "történnek dolgok", interneten viszont vagy nem kommunikálunk vagy félszavas válaszokat ad. ezen kívül ma elutazott 2 hétre spanyolországba. megígérte, hogy mielőtt elmegy, beköszön. nem tette. mi lehet ez az egész? hogyan tudnám kiverni a fejemből?
2014. máj. 14. 19:12
1/1 Költőnő? válasza:
együtt élsz vkivel, de amint egy időre magad maradsz, mással csőrözöl...
hát nc....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!