Szakítottunk, kicsúsztam az időből?
Figyelt kérdés
Több év után különváltunk. Most vagyok 31 éves (férfi). Valószínűleg már nem lesz családom. Ha megismerkednék valakivel, mire szóba jönne a gyerek téma, adigra már 34-35 lennék, az pedig már messze nem ideális. Látom, hogy sokan ilyen korban vállalnak gyereket, de ez akkor is már nagyon későn van szerintem.2014. máj. 14. 16:38
1/6 anonim válasza:
egyik ismerősöm 47 éves és most született egy kislánya, nem az a lényeg, hogy mikor, hanem maga az érzés, ha fel tudod nevelni, akkor nincs semmi probléma a korral.
2/6 anonim válasza:
44-45-re már azt mondanám, hogy necces, de 3-5 éven még nem múlik semmi, hidd el.
Egész életedben emészteni fogod magadat, ha ilyen butaság miatt mondasz le a családalapításról.
4/6 anonim válasza:
Apám 52 volt mikor megszülettem szerintem kár ezen aggódnod egyelőre.
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, a mai világban az emberek egyre később vállalnak gyereket. Teljesen normális helyzetben vagy, ne add fel, lehet még családod. Talán még jobb szülő is leszel, mert már tapasztaltabb vagy, mint mondjuk egy 25 éves. A bátyám és a szomszédban lakó férfi is hasonló korúak, előbbi 31, utóbbi 32, és egyiküknek sincs párkapcsolata vagy gyereke. Tényleg nem vagy ezzel egyedül, csak az értékrended más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!