Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ha nektek teszik egy...

Fiúk! Ha nektek teszik egy lány akkor hogyan tudatjátok vele?

Figyelt kérdés
14/L vagyok és olyanok írjanak akik nem rámenősek hanem kicsit inkább visszafogottabban akarják közölni mi a helyzet. Köszi :)

2014. máj. 14. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
sokat keresem a társaságát, dicsérgetem, véletlen hozzáérek, incselkedek vele (esetleg ha vagytok annyira jóban, akkor megüti a feneked, vagy finoman ad puszit, nem úgy, mint másoknak stb.), próbálom megnevettetni...
2014. máj. 14. 16:35
 2/7 anonim válasza:
ha batrabb hangulatban vagyok, akkor keresem a tarsasagat...es megvarom a megfelelo pillanatot, hogy elmondjam neki... de legtobbszor sajnos epp az ellenkezojet csinalom, zavarba esek, stb. es ez talan meg tobbet mond a fiuknak. :D szoval nagyjabol osztonosen fog jonni ha akarod, ha nem... az eroltetett dolgok, pl. dicsergetes...nen mindig valik be. valaszd az egyenes utat, legalabb nem tudnak majd sakkban tartani! ;)
2014. máj. 14. 16:38
 3/7 anonim válasza:
2. vagyok, ez nem ide akart menni...bocsi :D
2014. máj. 14. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
ha az mondja jó az ízlésem és egy talizás után mikor megyek haza megkérdezi hogy "nem maradsz még?" az jelent valamit?
2014. máj. 14. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:

hát én nekem van egy nagyon jó barátom (fiú) és ő ugyan ezeket csinálja (puszit ad, dícsérget, ölelget, incselkedik velem, mindig dumálunk, keresi a társaságom, és mindig marasztalni akar, ha haza kell mennem)

És elhiheted, hogy semmit sem akar tőlem...

Szóval nem biztos, hogy jelzés, de lehet, hogy az.

2014. máj. 14. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sehogy. Eddig minden lány szerint ronda vagyok és csak bántanak mindig.
2014. máj. 14. 21:23
 7/7 anonim válasza:

Hatos:05-14 21:23

Értékelem az őszinteségedet, talán nem jónál próbálkozol.

De hogy a kérdésre feleljek. Énis visszafogottabb vagyok, csendes, visszahúzódó, de ha tetszik egy lány, próbálok minél több időt vele tölteni, esetleg elhívom sétálni, vagy egy fagyira, és ha észre veszem hogy nem szívesen utasítja el az ilyen meghívásokat, akkor egy séta közben elmondom neki hogy már nagyon régota akarok mondani neki valamit, csak nem volt bátorságom, de mostmár itt az ideje: nagyon szép lány vagy és nagyon tetszel, és én úgy érzem, lehetne köztünk valami több mint barátság.

És ha visszautasít, akkor ez van, ha pedig egyet ért akkor nyert ügyem van. :P

Örülök ha segíthettem.

2014. máj. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!