Ha egy lány mindig rám néz mikor fel szállok a buszra de aztán ha oda nézek elkapja a tekintetét bejövök neki?
Mintha rólam szólna a kérdés.. Hát én szoktam látni egy srácot, ha jól tudom egy karra is járunk, meg egy busszal néha-néha.
Egyszer mellém is ült. De én balga totál komor fejjel ültem mellette... aztán meg zenét hallgattunk. Mármint külön-külön. Igazán el tudom bénázni a helyzeteket..
Amikor meglátom a megállóban ahol fel szokott szállni, vagy mikor épp felszáll persze hogy nézem, az ember ösztönösen felfigyel és nézni azt ami/aki neki tetszik.
Nyilván te is tetszel neki, de legalábbis szimpatikus vagy neki az biztos.
Én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány:D Van egy fiú, akit ugyanígy szoktam nézni, mert ha felém jön, nem merek ránézni, mert úgy érzem elárulnám neki, hogy tetszik. Én nagyon örülnék, ha mellém ülne, persze olyan zavarban lennék..:D Főleg ha ő kezdeményezne valami beszélgetést, az már még jobb lenne. Addig viszont próbálnám megőrizni a pókerarcot, hogy ne tűnjön fel, mennyire bejön:)
Remélem segítettem:)
L/17
a kérdés teljesen rám passzol :D (mint lány)
én is szoktam nézni azt a fiút reggelente a buszon aki bejön... de ha rámnéz elkapom a tekintetem és kinézek az ablakon
nem tudok beszélgetést kezdeményezni mert félek
és nem mutatom ki azt, hogy tetszik, mert mi van ha én nem tetszem neki? ez önbizalomhiány, tudom :/
de szerintem sokan így vannak ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!