Túl indiszkrét lenne, ha ezt elmondanám a pasinak, akivel még csak párszor találkoztunk?
Figyelt kérdés
Az előbb megkérdezte miért vagyok ilyen mufurc, én meg írtam neki hogy fáj a hasam, de nem érti, leírjam neki hogy azért mert meg fog jönni?2014. máj. 13. 16:14
11/13 anonim válasza:
Írjad, de nehogy tőled tudja meg először, hogy ilyen egyáltalán létezik.
12/13 anonim válasza:
hát, ha ennyiből nem érti, akkor tudom sajnálni.. de ennyit mondhatsz még esetleg, hogy: női gondok. Ha ebből sem esik le neki, akkor reménytelen a tag :D
13/13 anonim válasza:
nem túl indiszkrét...van ilyen kész...bár van akinek egy év után sem írnám meg, de van olyan akinek pár nap utáni ismeretség után simán megmondtam, attól függ milyen közvetlen a kapcsolatotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!