Mit tegyek szerintetek? Milyen kérdéseket tehetek fel párkapcsolataival kapcsolatban? 23/L
A hétvégén találkozom egy férfival, már egyszer találkoztunk. Most nála fogunk, az ő lakásán. Arra gondoltam viszek bort. Ez jó ötlet?
A délutánt együtt fogjuk tölteni. Ő 28 és 23.
szal lesz szex:-)))))
am meg semmilyent nem kell faggatni a másikat
23 vagy, és ilyen kérdést teszel fel? Mikor fogsz felnőni?
Ez magánügy. Majd ha ő kezdeményezi, akkor lehet lassan előre menni, de még akkor se igazából.
13:21-essel tartok. biztos sakkozni szeretne egy közel harmincéves egy 23 évessel a lakásán.
párkapcsolatokról meg nem beszélgetünk randevún.
A 2. randin milyen kérdéseket tegyél fel egy férfinak a korábbi párkapcsolatairól egy üveg bor mellett?
Esetleg nem szeretnéd végignézegetni a fotóit is az összes volt barátnőjéről, és megtudakolni, hogy kinek mi volt a kedvenc póza az ágyban? :-)
Hát, nem biztos, hogy lesz szex, mivel lehet addigra megjön. De miért ne lehetne beszélgetni az eddigi párkapcsolatairól? Én ezt nem tartom bunkó dolognak. Elvégre így is csak jobban megismerheted, "kivel van dolgod."
Ja, egyébként beszéltünk már a szexről is chaten keresztül. Arra is válaszolt. 28 éves, nem 20 éves....
Egyébként ő szexre számít szerintem, hogy lesz szex, de nem mondtam, írtam le neki, hogy lehet, hogy megjön addigra. Bunkó dolog lenne tőlem, ha csak ott a helyszínen tudná meg, hogy most nem lesz szex, mert megjött?
Férfiak, ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!