Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyalogolsz, jön veled egy...

Gyalogolsz, jön veled egy lány szembe az utcán. Hogyan szólítsam le, ha megakarom ismerni?

Figyelt kérdés

Megtetszik a lány, gyalogolok én is valahova, ő is, Egymással megyünk szembe, meglátom, megtetszik, szívesen megismerném és lennék vele kapcsolatban.

Mit mondjak neki, hogy szólítsam le?

Szia! ( ok... és innentől?)

Ne csak "egy gyalogos leállított beszéletni, 3 perc alatt letudtam" jellegű beszélgetés legyen, hanem olyan, hogy tényleg, kélsőbb is legyen találkozó, kezdjünk járni, ismerjük meg egymást.

Hogy kell?

2014. máj. 11. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Van nálam 50.000 Ft. Mit vállalsz ennyiért?
2014. máj. 11. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
úúú... -.-
2014. máj. 11. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
nyalnálak
2014. máj. 11. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Van egy kis probléma, piszok jól nézel ki, de még nem tudom, hogy belsőre is olyan vagy-e. Kideríthetném?

(közbe előkapod a telefonod és forgatod, hogy rakja bele a számát:D)

2014. máj. 11. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Örvendek, te meg ki a rák vagy?(One Piece)

Hát, ha én lennék a helyedben...

Meg állítanám, és megjegyezném, milyen magával ragadó a kisugárzása, és nagyon örülnék neki, ha megismerhetném. Majd elhívnám egy közös fagyizásra, vagy akármire, amit szeretsz.

2014. máj. 11. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérj útbaigazítást, aztán segítségéért hívd meg valamire, persze lehet h siet valahová.

És ha nem tetszel neki akkor no.

2014. máj. 11. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
szia hajas baba:)nem lenne kedved bekapni velem egy rúd rágó gumit?képzeld 10 ből 10 fogorvos ezt ajálja poént félre dobva köszönj rá ha vissza köszön mert nem hordja fenn az orrát akkor nem reménytelen hívd+ valamire ha elfogadja mond+ neki figyelj azvan hogy nagyon jó vagy nálam nagyon tetszel és ha én sem vagyok rossz nálad szeretnélek megismerni
2014. máj. 17. 13:51
 8/9 anonim válasza:
Az útbaigazítás a nyerő, még ha odavalósi is vagy, később ha bejött a dolog és találkozgattok, oda lesz érted, ha elmeséled valójában miért is szólítottad le!
2014. jún. 8. 00:05
 9/9 anonim válasza:

nyerő :D

[link]

2014. jún. 25. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!