Gyalogolsz, jön veled egy lány szembe az utcán. Hogyan szólítsam le, ha megakarom ismerni?
Megtetszik a lány, gyalogolok én is valahova, ő is, Egymással megyünk szembe, meglátom, megtetszik, szívesen megismerném és lennék vele kapcsolatban.
Mit mondjak neki, hogy szólítsam le?
Szia! ( ok... és innentől?)
Ne csak "egy gyalogos leállított beszéletni, 3 perc alatt letudtam" jellegű beszélgetés legyen, hanem olyan, hogy tényleg, kélsőbb is legyen találkozó, kezdjünk járni, ismerjük meg egymást.
Hogy kell?
Szia!
Van egy kis probléma, piszok jól nézel ki, de még nem tudom, hogy belsőre is olyan vagy-e. Kideríthetném?
(közbe előkapod a telefonod és forgatod, hogy rakja bele a számát:D)
Örvendek, te meg ki a rák vagy?(One Piece)
Hát, ha én lennék a helyedben...
Meg állítanám, és megjegyezném, milyen magával ragadó a kisugárzása, és nagyon örülnék neki, ha megismerhetném. Majd elhívnám egy közös fagyizásra, vagy akármire, amit szeretsz.
Kérj útbaigazítást, aztán segítségéért hívd meg valamire, persze lehet h siet valahová.
És ha nem tetszel neki akkor no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!