Fiúk! Mennyire toleráljátok azt egy lánynál ha eléggé visszahúzódó, zárkózott és testileg sem a legszebb, de egy önhibáján kívüli tragédia miatt?
Figyelt kérdés
Adnátok neki esélyt arra, hogy megismerjétek, vagy ha nem tetszik akkor már nem is érdekel titeket (még ha az arcával nincs baj)?2014. máj. 11. 19:54
11/16 anonim válasza:
Mindenképpen adnék esélyt. Megkérdezheted élőben is, ha szimpatikus vagy, ugyanez lesz a válaszom. Találkoztam már olyan lánnyal akivel nagyon nehéz volt beszélgetni, túl zárkózott volt, kényelmetlenül és kínosan éreztem magam. Ha ilyen vagy és pár találkozás után sem oldódsz fel egy kicsit, akkor vége. Az esélyt így is megadtam.
12/16 anonim válasza:
Én adnék neki egy esélyt mindenképpen. Egyébként én is hasonló vagyok, szóval nálam nem gond, ha csendes és visszahúzódó a lány.
16/f
13/16 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy most szinte mindenki adna egy esélyt viszont ha beszélgetésbe, ismerkedésbe bonyolódunk akkor ez a kép láttán elmúlik?:(
2014. máj. 11. 21:48
15/16 anonim válasza:
12# vagyok.
Engem is érdekelne egy kép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!