Van itt átlagon felüli pasi?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 16:50
21/47 anonim válasza:
Átlagon felüli férfi vagyok. Mi kéne? :)
22/47 A kérdező kommentje:
Mondani bármit lehet :D
2014. máj. 11. 17:07
23/47 anonim válasza:
és miért érdekel ez téged, hogy vannak-e itt olyanok, akik annak tartják magukat? tudjátok mit? akkor én is az vagyok!
24/47 anonim válasza:
#21 vagyok: persze ez igaz. De ezt amit írtál, csak a tucatlányok felfogását tükrözi. Ha jó nőnek tartod magad, légy hát méltó hozzám. ;)
25/47 anonim válasza:
#17 csak véletlenül írtam el, tudom : A jelen idejű, feltételes módú, egyes szám első személyű ige igei személyragja az alanyi ragozás szerint mindig "-nék", függetlenül a szó hangrendjétől. Pl.: olvasnék (ha így jobb csúnya barátom), kopognék, úsznék, írnék stb. Nem kell idegeskedni nyugi nem én tehetek róla hogy csúnya vagy XD
27/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tucatlány.:) Nem vagyok felszínes.
Kiírtam a kérdést mert érdekelt. :D
2014. máj. 11. 17:12
28/47 anonim válasza:
Pl. jó magam de te úgy is kevés lennél hozzám....
29/47 anonim válasza:
Én akkor írok ki kérdést, ha valami foglalkoztat annyira, hogy utána tegyek is az ügy érdekében. Hangember vagy!
#21 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!