A németek milyenek emberileg és szexuális téren?
Figyelt kérdés
Vannak rossz szokásaik?? Vagy van valami érdekes ebben a népben??
Milyen szabályaik, szokásaik vannak??
2014. máj. 11. 09:20
1/13 anonim válasza:
régebben voltak rossz szokásaik pl lenéztek más népeket, de ma már kiölték belőlük, szóval nincs semmi gond velük. szexuális téren nem tudom mivel német nővel még nem volt dolgom, de nem valami gyönyörűek.
2/13 A kérdező kommentje:
Inkább férfiakra gondoltam.
2014. máj. 11. 09:28
3/13 anonim válasza:
ja hát kevésbé k*rváznak mint a magyarok, inkább kapcsolatra mennek.
4/13 anonim válasza:
Én német vagyok, és nincs rossz szokásom. Komolyra fordítva a szót: mikor fogjátok már fel, hogy minden ember individuum, és az általánosítás hülyeség? A szabályokat a német jogtárban találod.
5/13 anonim válasza:
Igen, minden német férfi ugyanolyan. Az összes feka nagyot ugrik, az összes kínai jól ping-pongozik. Soroljam, vagy leesik, mennyire korlátolt vagy?
6/13 anonim válasza:
Szexuális téren: mint mások
Mire gondolsz? Egy válogatott foci csapatra? Azt gondolod külön országban élnek a jó b*szók és külön a bénák? Németekben is lehet jó és béna.... Te meg agyilag éretlen.
7/13 anonim válasza:
Micsoda kérdés!!!
Ugyanaz és ugyanott van (ha van) nekik is, mint a többi népnél.
Ugyanazt, ugyanúgy és ugyanakkor csinálják (ha csinálják) ezzel, mint a többi népek.
A vallások követelményei szerint irányított államokon kívül nincs "szexuális szabály", ami egyes népekre "jellemző"...
8/13 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy sokkal vallásosabbak, mint mi, magyarok. Hogy ez javukra, vagy rovásukra írandó, döntse el ki-ki maga. Qrvákhoz sem nagyon járnak, egy 20000 fős városban tudtommal egyetlen kupi működik, utcalányok, útszéli prostik nem léteznek. A középkorú férfiak viszont előszeretettel tartanak szeretőt, sokszor a feleség beleegyezésével.
9/13 anonim válasza:
Lol. Ki nem szereti a szexet? Még az egyház is lebukott. A vallásos emberek is lépnek félre hogy ajaj. Lol!
10/13 anonim válasza:
Ez függ a korosztálytól is. Te milyen korosztályra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!