Mi a véleményetek a természetes vörös hajról és a szeplőkről?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok nemet és kort is! 15/L2014. máj. 11. 01:38
11/18 anonim válasza:
vörös haj semleges, annyira tetszik, mint a többi természetes szín. a szeplőket nagyon szeretem :) tetszenek nagyon a pettyes lányok :)
13/18 anonim válasza:
Első, akkor én bizonyára tetszenék neked.
Én életemben két vörös hajú szerintem szép lányt láttam.
A többi csúnya volt...
Vagy ha nem is csúnya, de nem is szép.
Minthogy a mi hajszínünk a legritkább, ezért ezt mindig is figyeltem, hogy rajtam kívül kinek van még vörös.
Fiúból rajtam kívül 5-6an akit láttam, lányból 25-30 körül, de ahogy írtam, csak 2 szép.
14/18 anonim válasza:
egyáltalán nem tetszik általában,kivétel ha tényleg nagyon szép maga a lány 20/F
15/18 anonim válasza:
Fiúba nem vagyok oda a vörös hajért bár a szeplőktől elolvasom, de a külső csak egy burkolat.. Ne ítéld a könyvet a borítójáról. ;) Lnyban én csinosnak tartom, nekem is van ilyen bnőm és olvadoznak érte a pasik :) mondjuk neki a jelleme sokat befolyásol ;) míg magam barna hajú zöldesbarna szemű vagyok, de a belsőnk tesz különlegessé. ;)
16/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép tud lenni, de kell hozzá egy helyes, formás arc is 16/L
17/18 anonim válasza:
Sok szépség kerül ki közülük. Egy önarcképet dobhatna kegyed privátban. :-)
18/18 anonim válasza:
Szép arccal keverve nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!