Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönnek a (nem termész...

Nektek bejönnek a (nem természetes) vörös hajú lányok?

Figyelt kérdés
Mi jut eszetekbe először róluk? Kort is légyszi!

2014. márc. 17. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az jut eszembe hogy vajon a puncsettát is befestette vörire? :D Amúgy jók a vörösek! Éljen sztálin!
2014. márc. 17. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nézni a lányok hajszínét.
2014. márc. 17. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem.

exem jut eszembe róla.

2014. márc. 17. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Bejönnek, de csak a hajuk miatt nem jut eszembe semmi róluk.

24

2014. márc. 17. 12:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek ideálom nagyon.
2014. márc. 17. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem természetes? Őszintén megmondom fogalmam sincs melyik árnyalatra és élénkű színre gondolsz de akkor mondom a saját véleményt...a természetes vörös nem jön be...a festett az bejön,de minél élénkebb annál jobb...ennél már csak az jobb,amikor autós show-on látok ilyen pic@a gatyás csajszikat akiknek full élénk vörös a hajuk...bár ahhoz szerintem kell egy baba arc is amin a festék már csak debütál,de az metál brutál bejön!!! ;)

25/F

2014. márc. 17. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú, de azt vettem észre, hogy amióta vörösre festem (aránylag természetes hatású rézvörös, nem sötétbordó vagy piros) azóta sokkal jobban megnéznek, mint eredeti hajszínemmel néztek. Hogy ez most az örömnek szól, amiért befestettem és az ezzel járó önbizalomnak, vagy a tényleges színnek, azt nem tudom, mindenesetre látványos a különbség.

Így tapasztalatból mondom, hogy ha nem is mindenkinek, de sokaknak bejön a festett vörös is.

2014. márc. 17. 13:22
 8/11 A kérdező kommentje:

#6 de akkor a vörös hajról rögtön egy ri...ra asszociálsz, nem? :D

#7 szerintem itt egy természetes hatású vörös tulajdonképpen természetesnek számít, mert nem tudják megállapátani, hogy ezt most te festetted-e... nekem is volt már olyan vöröses árnyalatú hajam, hogy mindenki azt hitte, az az eredeti színe, és iszonyúan irigyeltek. :P De most a kérdésben inkább az élénkebb, sötétebb színekre gondoltam.

2014. márc. 17. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem nagyon...

25/f

Max,ha hosszú göndör a haja :D

2014. ápr. 5. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem féléve vörös a hajam, sötétvörös, és mindenki azt mondta hogy sokkal jobban áll, mint a barna természetes volt.

Persze volt aki beszólt, de barnán is volt ilyen. XD

Én személy szerint sokkal jobban érzem így magam, ezt láthatják rajtam mások is, és nem tudom a kettő közül melyik miatt, de sokkal több pasi néz meg, és nem azért, mert gáz a hajszínem, akkor nem úgy néznének. Imádom, hogy derékig ér a hajam, különösen azért, mert magamon kívül más igazán hosszú hajú vöröst még nem láttam, rövid hajjal szerintem gáz a vörös, félhosszúnál már oké.

Úgyhogy bárki mondjon bármit, a vörösre melyik pasi nem figyel fel? Ez olyan, mint a vörös ruha, arra is re3flexből felfigyelnek.

2014. ápr. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!