Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Szerintetek beteges,...

Zoé1919 kérdése:

Férfiak! Szerintetek beteges, hog, fiatal lany vagyok, s az idős pasikhoz vonzdódom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, s ennek ellenére a kétszer annyi idős férfiak érdekelnek. Sokkal jobban ki tudok jönni velük, mi dig is érettebb voltam korosztályomnál, s ez leginkább mostanában nyílvánul meg. Nem csak testi vonzalomról van szó, szeretek a komoly gondolkodásù férfiakkal beszélgetni. Szerintetek ez beteges
2014. máj. 10. 00:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Velem is kikezdett egy ilyen idős lány! 41.F
2014. máj. 10. 01:19
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Én 20 vagyok, de valahogy nem bírom a 15 éves kiscsajokat. Olyan lükék még, én sem vagyok érett egyáltalán, néha rám jön az 5 perc, de nekik állandóan 5 perc van.. :D Tisztelet a kivételnek.
2014. máj. 10. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Hűha, nálam is fennáll, hogy az idősebb pasikhozvonzódom, de inkább csak kinézetre. Nekem mindenem az, hogy milyen egy férfi belülről, mert attól lesz férfi a férfi, de igen, ha szembe jön velem egy 32 és egy velem egykorú pasi, bizonyos, hogy az idősebbet részesítem elismerő pillantással, de ez bizonyos szinten normális, mert ők már kiforrott férfiak (vagyis a legtöbb, találkoztam ellenpéldával is... Bőven)de én nem ítélem el a nálam pár évvel idősebbeket is, mindenki megérdemli az esélyt. Szerintem a te korodban ez csak az, hogy jó jól néz ki, meg a nyálad csorgatod utánuk, de ezzel egy magabiztos, férfias 30-as tisztában van és legtöbb esetben élvezi is! De egy biztos most mg nem fog komolyan venni, hisz kislány vagy még... És hozzá képest mindenképpen. Egy bizonyos, tetszenek mert ők érettek, lehet Velük beszélgetni, értelmesek, bátrak, de semmiképpen nem ebben a korban normális, ha ténylegesen jársz is vele...

Persze ez csak szubjektív magánvélemény,megkövethet bárki, Úgyis kifejtem a véleményem. ;) 18/L

2014. máj. 10. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:

(utolsó vagyok)

Akartam írni a végére: bárki vessen követ rám, ez is az én.. Véleményem ;)

2014. máj. 10. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális! Azt mutatja, hogy lelkileg igényes vagy! :) Remélem, megtalálod az Igazit! :)
2015. márc. 25. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!