Ezt nem teljesen értem, valaki el tudná magyarázni?
Figyelt kérdés
Vannak lányok, akik csúnyák, és akik szépek, az hogy valakit csúnyának látok szerintetek az akkor mindenkinek csúnya? Vagy van olyan srác, aki a kövér, aránytalan arcú, aszimmetrikus arcberendezkedésű lányokat is vonzónak találja? Vagy van aki csak magára erőltet ilyen lánnyal egy kapcsolatot és elfojtja magában a vágyakat a abszolúte (ha van ilyen) szép lányok iránt??2014. máj. 9. 22:40
11/13 anonim válasza:
10- válasz belőlük egyet, akit birsz, lehet le fog fogyni és nagyon megváltozik. Egyik unokatesom volt kövér,csunyácska azt összejött egy sráccal, teljesen megváltozott.
12/13 A kérdező kommentje:
ezeket a lányokat senki nem választja ki, pont ezért mondanak igent bárkire és nyomulósabbak...
2014. máj. 9. 23:53
13/13 anonim válasza:
Nem, nem mindenki ugyanazt látja szépnek, mint te.
Igen, van, aki a kövérebb lányokat találja vonzónak.
Igen, olyan is van, aki csak magára erőltet egy kapcsolatot, bár ezt szerintem hosszútávon elég kevés ember bírja.
A másik tényező a szeretet, a szerelem, ami nem mindig külsőségeken alapul. Tapasztaltam egyszer, hogy az, akitől első látásra hanyatt-homlok menekültem volna, annyira nem tetszett, úgy megszerettem, hogy fizikailag is vonzódni kezdtem hozzá, nem is akárhogy.
Szóval ha meglátunk egy számunkra csúnyának tűnő embert kapcsolatban, kár találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!