Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17 vagyok, egy 26 éves férfi...

17 vagyok, egy 26 éves férfi hívott teázni egy jól sikerült koncert után. Butaság lenne vele elmenni?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy számára a szerelemben nincs korhatár, volt már kapcsolata 40, meg 20 éves nővel is. Naiv lennék, ha találkozgatnék vele? Szüzességem a legnagyobb probléma, hiszen együgyű nem vagyok - teljesen tisztában vagyok azzal, hogy egy ennyi idős férfinak már vannak igényei.
2014. máj. 9. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kérdezd Vajnát.
2014. máj. 9. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Túl sok az a 9 év.
2014. máj. 9. 21:24
 3/11 ASOT ***** válasza:

A veled egykorúak azt mondják majd h nem. De most még sok ez a 9 év.

Ha 19 lennél már elmenne.

2014. máj. 9. 21:31
 4/11 Rékcsi ***** válasza:

Ne az tarson vissza h "vannak igényei", egy 16-18 éves is ugyanúgy vágyhat a szexre. Egy teázást, egy jó teázóban pedig bűn lenne kihagyni, nyugodt, kellemes és jókat lehet beszélgetni :)

Menj és próbáld meg, nem kell rögtön a szexre koncentrálni :)

17/L

2014. máj. 9. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Most magamból fogok kiindulni, ezért nem biztos hogy igazam is van. Én 23 éves vagyok és ha elég jól néz ki valószínűleg én is rákattannék egy 17-18 éves lányra is... egy éjszakára.

De nagyon nehéz komolyan venni egy veled egy idős lányt, egyszerűen éretlenek vagytok (és ezt nem sértésként mondom, hanem így van, és ez a normális). Persze biztos vannak kivételek (lehet te is egy vagy közülük), akik elég érettek, de ez nem fog senki számára kiderülni egy koncert alatt.

Szerintem a szövege alapján is elég egyértelmű hogy mit akar. Igazából te tudod mit szeretnél, meg mi az amit még be mersz vállalni, de azért figyelj oda mert nem hiszem, hogy egy-két dugásnál többre vágyik.

2014. máj. 9. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom mint az utolsó.

Nem sértésként,de egy 17 éves és egy 26 éves nincs ugyanazon a szinten főleg ha már 40 éves barátnője is volt.

Te vagy neki az üdítő változatosság a nehezen cserkészhető felnőtt nők között.

2014. máj. 9. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, Ő 26 és fél... Ennek már 9 éve, azóta együtt vagyunk/élünk/tervezünk... Miért ne jöhetne össze??
2014. máj. 9. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Mert mondjuk 9 évvel ezelőtt tök más volt az emberek gondolkodása és értékrendje ... ? -.-
2014. máj. 9. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én írtam azt a hosszú választ, nem állítottam, hogy nincs esélye annak, hogy valami jó süljön ki a dologból (az én szüleim is hasonló korkülönbséggel hasonló korúan ismerkedtek meg) de egy koncertes ismerkedés után egy ilyen dumájú ("a szerelemben nincs korhatár, volt már kapcsolata 40, meg 20 éves nővel is") sráctól óvakodnék.
2014. máj. 9. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
lets try
2014. máj. 9. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!