17 vagyok, egy 26 éves férfi hívott teázni egy jól sikerült koncert után. Butaság lenne vele elmenni?
A veled egykorúak azt mondják majd h nem. De most még sok ez a 9 év.
Ha 19 lennél már elmenne.
Ne az tarson vissza h "vannak igényei", egy 16-18 éves is ugyanúgy vágyhat a szexre. Egy teázást, egy jó teázóban pedig bűn lenne kihagyni, nyugodt, kellemes és jókat lehet beszélgetni :)
Menj és próbáld meg, nem kell rögtön a szexre koncentrálni :)
17/L
Most magamból fogok kiindulni, ezért nem biztos hogy igazam is van. Én 23 éves vagyok és ha elég jól néz ki valószínűleg én is rákattannék egy 17-18 éves lányra is... egy éjszakára.
De nagyon nehéz komolyan venni egy veled egy idős lányt, egyszerűen éretlenek vagytok (és ezt nem sértésként mondom, hanem így van, és ez a normális). Persze biztos vannak kivételek (lehet te is egy vagy közülük), akik elég érettek, de ez nem fog senki számára kiderülni egy koncert alatt.
Szerintem a szövege alapján is elég egyértelmű hogy mit akar. Igazából te tudod mit szeretnél, meg mi az amit még be mersz vállalni, de azért figyelj oda mert nem hiszem, hogy egy-két dugásnál többre vágyik.
Én is azt mondom mint az utolsó.
Nem sértésként,de egy 17 éves és egy 26 éves nincs ugyanazon a szinten főleg ha már 40 éves barátnője is volt.
Te vagy neki az üdítő változatosság a nehezen cserkészhető felnőtt nők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!