Pasik, ti mit csináltok, mármint hogyan viselkedtek, leplezitek, hogy nehogy rájöjjön egy lány arra, kezdtek belezúgni?
Figyelt kérdés
Lehet ezt látni egyáltalán?2014. máj. 9. 14:52
11/16 A kérdező kommentje:
És te mit várnál a lánytól, mit csináljon?
2014. máj. 9. 15:17
12/16 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés,szerintem nekem kellene lépnem mert még is én vagyok a fiú ,nem várhatom el hogy ő lépjen,csak hát mind2-ten félősek vagyunk így nem tudom mi lehet belőle,de ha ő lépne akkor örülnék ha azzal jönne oda hogy "szia van kedved beszélgetni" nekem ez is megfelel.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt várom, hogy ő lépjen. Várunk egymásra, az idő meg telik. :/
Én már gondoltam rá, hogy ha talizok vele, rákérdezek, hogy mizu veled vagy valami hasonlót bedobok (amit amúgy Ő szokott), de legutóbb mégsem mertem, vagyis inkább úgy mondanám, hogy lefagytam...
2014. máj. 9. 15:26
14/16 anonim válasza:
Velem is ez van sajnos... Lány vagyok szerelmes egy fiúba ő is belém még is félünk egymáshoz odamenni és ezt bevallani. Ő is próbálja én is de valahogy sosem jön össze. Mind a ketten megfutamodunk... 14/L
15/16 A kérdező kommentje:
Elviselhetetlen helyzet. :(
2014. máj. 9. 15:33
16/16 anonim válasza:
Tudom én már régóta szenvedek emiatt. Ma elhatároztam hogy odamegyek hozzá és beszélek vele erről (hiába én vagyok a lány) de egyszerűen nem birtam megtenni :( (utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!