Lányok! Ti általában mikor viselkedtek így? Ha tetszik az illető, vagy épp ellenkezőleg?
Ugyanezt szoktuk csinalni baratnommel. Bar azert probalunk ugy orulni, hogy a kiszemelt pasi ne hallja, hogy: Ott jon!; De edes; Ide nez?; Milyen szep a mosolya! stb.
De ez egyertelmuen annak a jele, hogy bejossz valamelyiknek. Esetleg van valami kozos baratotok? Egy evfolyamba jartok?
1-es.: Egyáltalán nem vagyok ocsmány,próbálok a külsőmre adni meg minden ilyesmi, nem vagyok igénytelen meg stb.:D
2.-es: Én sem hallottam igazából,de ezt a két szót le tudtam olvasni a szájáról:D Igazából,ha külön-külön van a 2 lány,akkor is rám szoktak pillantani,szóval ha bejövök nekik, akkor fogalmam sincs melyiknek :D Amúgy egyáltalán nincs közös ismerősünk és még nem is évfolyamtársaim...
ha bejon neked valamelyik, szerintem batran menj oda hozzajuk es szolitsd meg oket.
vagy esetleg, ha mennek veled szemben a folyoson, bokj ki egy laza 'hello'-t. ebbol baj nem lehet, a suliban sokszor koszonsz ugyis ismerosoknek. ha bejossz valamelyiknek, akkor meg kulonosen fognak orulni, hogy vetted a jeleket (mert biza' amit csinaltak, az a lanyok vilagaban jel arra, hogy szabad vagyok, startolj ram)
amugy ok idosebbek nalad, vagy fiatalabbak?
hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!