Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti általában mikor...

Lányok! Ti általában mikor viselkedtek így? Ha tetszik az illető, vagy épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés
Van 2 barátnő a suliban,akik szoktak "bámulni",szemezünk. Volt,hogy utánam néztek,és a múltkor odaszólt az egyik a másiknak,hogy "ott jön!" De persze úgy tettem,mintha nem láttam volna,hogy végig néztek. Csak az a gond,hogy én nem is nézek ki jól szerintem(vegyesek a reakciók: valaki szerint ronda,v.átlagos vagyok,valaki szerint cuki/helyes),és épp ezért nem tudom eldönteni,mit gondolnak rólam,főleg hogy nagyon szép lányokról van szó.

2013. dec. 12. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Az egyikőjüknek tetszel, a másik meg szivatja és mindig szól neki, ha feltűnsz a láthatáron. Lehet, hogy ocsmány vagy, de lehet, hogy valaki meg csodapasinak tart. Nem lehet mindenki egyforma. Szerintem tetszel az egyiknek.
2013. dec. 12. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanezt szoktuk csinalni baratnommel. Bar azert probalunk ugy orulni, hogy a kiszemelt pasi ne hallja, hogy: Ott jon!; De edes; Ide nez?; Milyen szep a mosolya! stb.

De ez egyertelmuen annak a jele, hogy bejossz valamelyiknek. Esetleg van valami kozos baratotok? Egy evfolyamba jartok?

2013. dec. 12. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es.: Egyáltalán nem vagyok ocsmány,próbálok a külsőmre adni meg minden ilyesmi, nem vagyok igénytelen meg stb.:D

2.-es: Én sem hallottam igazából,de ezt a két szót le tudtam olvasni a szájáról:D Igazából,ha külön-külön van a 2 lány,akkor is rám szoktak pillantani,szóval ha bejövök nekik, akkor fogalmam sincs melyiknek :D Amúgy egyáltalán nincs közös ismerősünk és még nem is évfolyamtársaim...

2013. dec. 12. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ocsmány vagy, hanem hogy akár az is lehetsz! :D Mert mindegy hogy néz ki az ember, mindenkinek más az ízlése, ezt szerettem volna írni! :)
2013. dec. 12. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem :) Egyébként a belső tényleg fontosabb,attól függetlenül,hogy miért is néznek....:)
2013. dec. 12. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Még várom több ember válaszát.....:D
2013. dec. 12. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:

ha bejon neked valamelyik, szerintem batran menj oda hozzajuk es szolitsd meg oket.

vagy esetleg, ha mennek veled szemben a folyoson, bokj ki egy laza 'hello'-t. ebbol baj nem lehet, a suliban sokszor koszonsz ugyis ismerosoknek. ha bejossz valamelyiknek, akkor meg kulonosen fognak orulni, hogy vetted a jeleket (mert biza' amit csinaltak, az a lanyok vilagaban jel arra, hogy szabad vagyok, startolj ram)

amugy ok idosebbek nalad, vagy fiatalabbak?

hany evesek vagytok?

2013. dec. 13. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát arra én is gondoltam,hogy odaköszönök nekik :D Én 19 vagyok,ők 15,szóval határeset :D
2013. dec. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!