Amikor egy srác nem válaszol az üzenetemre, az miért lehet?
Figyelt kérdés
Nyilván nem tudjátok megmondani, de ilyenkor nem tetszett, amit írtam, vagy érdekli? Olyan idegesítőőő!!!2014. máj. 9. 11:30
2/10 anonim válasza:
-nem olvasta még
-nincs ideje írni
-kiment wcre (ugye azt sem tudjuk, mennyi ideje várod a válaszát)
-nem tud rá reagálni, mert akkora hülyeség
-elutazott és nincs internet-hozzáférése
-lebénult
-elhalálozott
Ezek jutottak hirtelen eszembe
3/10 anonim válasza:
mert nem akar írni,azért.
Lerázásra is ezt használják, 1-2 még lehet más miatt, utána lesz.rnám
4/10 anonim válasza:
Lehet meg sem kapta az üzidet. Értelmes felnőtt ember, akár akar csevegni, akár nem, reagál. Ha nem reagál akkor vagy holt bunkó (mint az aki itt kér valamit (szakember címét, elérhetőségét stb), és mikor a másik segít neki, akkor meg sem köszöni a segítséget)vagy meg sem kapja az üzidet.
5/10 Zsebvirág válasza:
Lehet nem tud mit írni vagy tényleg leakar koptatni.
6/10 anonim válasza:
Ilyesmi kizárólag akkor fordulhat elő, ha a srác miután reggel felkelt, megfürdött, fogat mosott és felöltözött, leült reggelizni. Először persze feltette vizet a teának, azután míg az felforrt, megkente a kenyeret vajjal. Kivette a hűtőből a felvágottat és 2-3 szeletet a kenyérre helyezett. A forró teavizet kiöntötte a bögrébe, majd belemerítette a filteres teát. Sajnos nem tudom fojtatni mert mennem kell. A lényeg, hogy a végén, estefelé eszébe jutott, hogy te írtál neki. De addigra már te itt megkérdezted a véleményünket.
7/10 anonim válasza:
több oka is lehet pl.: valami közbe jött, vagy ilyenkor nagyon izgul és nem akar hülyeséget írni , vagy egyszerűen nem érdekled, de igazából nem tudom őt kéne megkérdezni erről.
8/10 anonim válasza:
Szerintem bármire nem válaszolni oltári parasztság. Minden esetben meg lehet mondani, hogy ne haragudj, nem. Az viszont, hogy le se szarom a másik fejét... minősíthetetlen.
9/10 A kérdező kommentje:
Gyakran csinálja ezt a barátom, bár nem vagyunk annyira komoly kapcsolatban, de szerintem is ez nagyon bunkó dolog...
2014. máj. 9. 12:35
10/10 anonim válasza:
Lehet hirtelen nem tud mit írni rá, és csak később akar válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!