Az mit jelent ha egy fiú azt mondja, hogy cuki vagyok?
Figyelt kérdés
Bejövök neki?2014. máj. 8. 19:51
11/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent semmit, nekem is van egy srác aki szokta mondani hogy cuki vagyok amikor segítek neki, mivel tényleg azt gondolja hogy aranyos vagyok mert segítek, de nem azért mert tetszenék neki vagy ilyesmi, szóval szerintem jobb ha te sem képzelsz bele túl sokat :D
14/17 anonim válasza:
Azt, hogy meleg. Most komolyan, férfi mikor mond ilyet egy nőnek?
15/17 anonim válasza:
Jaj mindig ezzel a "férfi mikor mond ilyet egy nőnek" szöveggel jönni, mert nehogy már a "teremtés koronája" egy pillanatra is feladja azt a látszatot, hogy Ő a macsó férfiállat, aki majd minden veszélytől megóvja a nőt, amely képbe természetesen nem fér bele, annak a kifejezésnek a használata, hogy "cuki" :D
Én ilyet baráti szándékkal nem mondok, legfeljebb egy pandára vagy gyerekre, de az más. Szóval bejössz neki, szerintem!:)
16/17 anonim válasza:
nekem is szokta mondani egy srác h cuki vagyok, meg szép a szemem, de alig ismerjük egymást két évvel felettem jár...szóval én sem értem! valaki tudna választ adni? különben szerintem picit bejössz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!