Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire gyakoriak azok a...

Mennyire gyakoriak azok a fiúk, akikre van, amelyik lány azt mondja, hogy fúj, de ronda, és van, amelyik lány azt mondja, hogy jaj, de, cuki, aranyos, helyes ez a fiú?

Figyelt kérdés
Azt hiszem én ilyen fura csoportba tartozom. o.O MIndig úgy gondoltam, hogy vannak a tipikus szép fiúk, meg vannak a rondák, de olyan nem jellemző, mint én, hogy kap hideget-meleget is.

2013. okt. 31. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, jó ez így :D így legalább az idiótákat taszítom :) 16/f
2013. okt. 31. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez szerintem rám is igaz lehet. És hát igen, *köhömm* - ízlések és nem ízlések.

22/F

2013. okt. 31. 22:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Na igen, a szórakozóhelyek nem a magunkfajtáknak valók. :D A nagyszájú ribik csak alázni tudják a külsőmet. -.-
2013. okt. 31. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én eleve a lábamat sem tenném be "szórakozóhelyre". Oda nem járnak normális emberek. Pont.
2013. okt. 31. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen a kommentek alapján a legesleges legrondább pasik is be tudnak csajozni, ezt állítják itt a gykn. Én ebben nem hiszek, ott mindenki a jó külsőre megy, azt tapasztalom.
2013. okt. 31. 23:00
 6/7 ameoland ***** válasza:

én fénykoromban voltam 120 kilós is.. és valószínű ami bántott azt elfelejtettem,hogy ne marjon 1 életen át.. de nem emlékszem arra,hogy rosszul lettek volna tőlem.

viszont amióta lefogytam,azóta meg bókolgatnak 14-től a 30+os korosztályig.

2013. okt. 31. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
rám csak a mondatod első felét szokták mondani
2013. okt. 31. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!