Szerintetek mit akart mondani?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a tanárom a szünetben nem mert odajönni hozzám,pedig láttam hogy akart valamit mondani én meg inkább úgy tetten mint ha mobilommal játszanék de nagyon feszült voltam,aztán még se mert odajönni hozzám,majd vége lett az órának és láttam hogy néz,gondolom arra várt hogy odamenjek hozzá,de én nem mertem és inkább gyorsan hazamentem.2014. máj. 8. 18:47
1/11 anonim válasza:
Galamb lefosta a vállad.
Honnan tudjuk?
Esetleg írd meg milyen viszonyban álltok meg hogy mi történt ez előtt ami okozhatta.
2/11 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatban nem vagyunk,kicsit mindig utálatos volt ennyi
2014. máj. 8. 18:49
4/11 A kérdező kommentje:
neked meg a pofá.d
2014. máj. 8. 19:00
5/11 anonim válasza:
Lehet valami iskolával kapcsolatos dolgot akart mondani (mint általában a tanárok nagy része), de mivel te a telódat nyomkodtad és nem mentél oda hozzá, azt hitte h leszarod így ő is leszart téged..
6/11 A kérdező kommentje:
De én nem akartam,csak féltem valamitől,lehet azt akarta mondani hogy megbuktam?
2014. máj. 8. 23:34
7/11 A kérdező kommentje:
Egyépként bocsánat hogy ebbe a kategóriába írtam ,de csak itt kapok több választ a kérdésemre.
2014. máj. 8. 23:36
8/11 anonim válasza:
Hát ha kétesre állsz akkor jobb előbb megtudni, hogy még tudj javítani.
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs még jegyem,de a többieknek se volt jegye
2014. máj. 9. 12:32
10/11 anonim válasza:
Rendben, csak szólok, hogy minél előbb érdeklődj, mert például én nem kérdeztem meg a tanáromtól, hogy hányast kíván nekem adni (végzős vagyok, tehát minket már lezártak) és kerek 3,4,4,5 jegyekre képes volt 3-mast adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!